Güngör Bilgisayardan akıllı bir yenilik! İlk 10 müşteriye % 20 indirim

Güngör Bilgisayardan akıllı bir yenilik! İlk 10 müşteriye % 20 indirim

Yenilenen ve hızla ilerleyen teknoloji hayatımızı kolaylaştırırken konfor alanımızı da genişletmektedir.

A+A-

Yenilenen ve hızla ilerleyen teknoloji hayatımızı kolaylaştırırken konfor alanımızı da genişletmektedir. 

Evlerimizi ve işyerlerimizi bizim olmadığımız zamanlarda da izleme ve kontrol etme fırsatı sunan akıllı kablosuz sistem Güngör Bilgisayarda yepyeni bir hizmet olarak sunulmaktadır. 
Akıllı kablosuz sistemle alakalı bilgi veren Güngör Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör; 
Cep telefonu üzerinden yönetebileceğiniz kompakt, kablosuz ve kurulumu kolay akıllı ev ve güvenlik sistemidir. Dilerseniz Dünya’nın neresinde olursanız olun iç, dış kameralarıyla neler olup bittiğini takip edin. İşyerlerinize ve evlerinize mobil ile sürekli izlemede kalıp anlık bilgiler alabileceğiniz akıllı bir sistem sizlere öneriyoruz. Üstelik abonelik ve aidat ücreti yok, kablosuz wifi ile rahat kurulum, ücretsiz Türkçe mobil uygulama ile çok fonksiyonlu Akıllı Güvenlik Sistemi kullanmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Bu cihazları nerede olursanız olun mobil cihazınız ile yöneterek,  yeni nesil ürünlerle hayatınızı kolaylaştırıyoruz.  Kullanmak istediğimiz ve bilmediğimiz bir konu, dolayısıyla aklımıza takılan çokça sorular mevcut. Tüm bu detaylarla alakalı işletmemizi ziyaret edebilir veya teknik servisimizle iletişime geçerek detaylı bilgileri alabilirler. 
Fonri  Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemleri

Donanımsal özellikleri nelerdir?
⦁    Stabil Çalışma;
Defalarca testten geçmiş altyapısı ile gönül rahatlığı kullanabileceğiniz entegre Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemidir.
⦁    Akıllı Otomasyon Sistemi
IP kameralar, akıllı priz, panik butonu, gaz, duman, su ve titreşim sensörleri ile sadece bir güvenlik sistemi değil, aynı zamanda Kablosuz Akıllı Ev ve İş Yeri Sistemi’dir.
⦁    Şifreli Güvenlik
Uluslararası standartta “Çift yönlü AES-128“ şifreleme sunan sistem, siren veya sensörlere müdahale olması durumunda, “Sabotaj” uyarısı göndermektedir.
⦁    Sınırsız Aksesuar Desteği
Sınırsız kullanıcı ve aksesuar özelliği ile dilediğiniz kadar ekleyebilirsiniz.
⦁    Geniş İletişim Menzil
200 Mt. menzil ile birçok alanda kullanım sağlar. Sinyal yükselticilere olan ihtiyacı ortadan kaldırır.
⦁    Hızlı ve Kolay Kurulum
Cep telefonunuzdan aksesuarlardaki QR kodları okutarak 5 dk içinde aksesuarları kolayca ekleyebilirsiniz.

      Yazılımsal özellikleri nelerdir? 
      Türkçe ve ücretsiz kullanıcı dostu ara yüz ile tüm ayarlarınızı cebinizden kolaylıkla yapın.
⦁    Siri (iOS) ile Kontrol
Siri (iOS) ile çalışan sistem telefonunuzdan uygulamayı açmadan Ses komutu ile sistemi devreye alıp çıkarabilirsiniz.
⦁    Kullanıcı Yetkilendirme
Sınırsız kullanıcı desteği yanında “Yönetici, Kullanıcı ve Misafir” gibi 3 düzeyde kullanıcı yetkilendirebilirir
⦁    Herkesin Haberi Olsun!
Uygulama yüklü olmasa bile, alarm durumunda istenen kişilere alarm gönderim olanağı sağlar.
⦁    Evde Alarm Modu
Evde alarm modunda iken, hangi sensörlerin aktif olacağını, hangi sensörlerin pasif hale geçeceğini belirleyebilirsiniz.
⦁    Tehdit Alarmı
Alarmı sessize alabilir ve gizlice alarm durumunu gönderebilirsiniz, SOS Panik butonu ile sessiz alarm gönderebilrisiniz.
⦁    Alarm Kurma Derdi Yok!
Belirlediğiniz gün ve saatlerde otomatik alarmı devreye alır ve devre dışı bırakır. Siz unutsanız bile eviniz her zaman güvende olur.

           Sıkça sorulan sorular nelerdir?

FONRİ Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi Nedir?
Cep telefonu üzerinden yönetebileceğiniz kompakt, kablosuz ve kurulumu kolay akıllı ev ve güvenlik sistemidir. Dilerseniz Dünya’nın neresinde olursanız olun iç, dış kameralarıyla neler olup bittiğini takip edin.

Aylık ödeme veya cayma bedeli var mıdır?
Sipariş sırasında herhangi bir sözleşme imzalatılmamaktadır. Dolayısı ile aylık ödeme veya cayma bedeli yoktur.

FONRİ Akıllı Ev ve Güvenlik Sistemi Nasıl Çalışır?
FONRİ Akıllı Ev ve Güvenlik Sisteminin ana paneli evinizde bulunan Wi-Fi veya LAN bağlantı türlerinden biri ile internete bağlanarak cep telefonunuz ile iletişim sağlamaktadır. Ana panele mağazamızdan seçtiğiniz ek sensör ve aksesuarları bir tık ile ekleyerek paketinizi rahatlıkla tamamlarsınız. Çağrı merkezi ile iletişim zorunluluğunu ortadan kaldıran FONRİ, alarm durumunda direkt size ve belirleyeceğiniz kişilere eş zamanlı alarm uyarısı vermekte ve güvenliğinizi sağlamaktadır.

FONRİ Akıllı Ev ve Güvenlik Sisteminde “çağrı merkezi” yok! Peki, nasıl güvenebilirim?
Hem ev içi ana panel 85dB, hem de dış ortam sireni 120dB ses seviyesi ile caydırıcıdır. Klasik alarm uyarılasının yanında siren veya aksesuarlara müdahale olması durumunda anti sabotaj uyarı özelliği bulunan sistemde aynı uygulamadan erişim sağlayabileceğiniz IP kamera görüntüleri ile olası saldırıları cep telefonunuza kaydedip güvenlik birimleri ile paylaşabilme fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, Uluslararası standartlarda çift yönlü AES-128 şifreleme ile en son güvenlik sertifikasına sahiptir.

Mobil uygulamanın temel özellikleri nedir?
Alarm kurma derdiniz yoktur. Belirlediğiniz gün ve saatlerde otomatik alarmı devreye alır ve devre dışı bırakır. 3 düzeyde sınırsız kullanıcı yetkilendirilme; “Yönetici, Kullanıcı ve Misafir” yapabilirsiniz. “Bir Bakışta” sistem durumunu görme ve kullanıcı dostu ara yüz ile kolay kullanım özelliği vardır. Evde alarm modunda hangi sensörlerin aktif olacağını belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda uygulama üzerinden ses ve ışıkları da ayarlanabilirsiniz.

Elektrik kesilirse ne olur?
Elektrik kesilince mevcut internette kesileceği için sistem offline olarak çalışmaya devam eder. Ancak sistem elektrik kesintisini size haber verir. Ana panel elektrik kesintilerine karşı 8 saate kadar pil ömrü vardır. Elektrik geldikten sonra otomatik olarak kendini şarj eder.

Aksesuarların pilleri ne kadar gitmektedir?
2 yıla kadar desteklenmektedir. Piller bitmeden önce uygulama üzerinden uyarı alırsınız. Pilin bitmesi durumunda piyasadan temin edip kolaylıkla kendiniz değiştirilebilirsiniz.

Alarm ve Güvenlik ile birlikte akıllı ev ürünü olarak kullanabileceğim aksesuarları mevcut mudur?
Evet. Alarm ve güvenlik paketine ek olarak dilerseniz kablosuz IP kamera, akıllı priz, panik butonu, gaz, duman, su, titreşim sensörlerini sisteme kolayca ekleyebilir sadece bir alarm, güvenlik sistemi değil, aynı zamanda kablosuz akıllı ev sistemine sahip olursunuz.

Apple Siri ile kontrol edebilir miyim?
Evet. Siri ile alarmınızı devreye alıp, devreden çıkarabilir, evde alarm ve sos verebilirsiniz. Bunu yaparken evinizde tüm elektrik aksesuarlarınızı “Hey Siri Alarm Devrede” demeniz ile kapatıp “Hey Siri Alarm Devre Dışı” demeniz ile açılmasını sağlamış olacaksınız.

Ayrıntılı bilgi için bizden teknik destek ve bilgi alabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.