GÜLSEREN AKDAŞ TÜRKİYE KİTAP FUARI TURUNDA

GÜLSEREN AKDAŞ TÜRKİYE KİTAP FUARI TURUNDA

Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği " KÜSADER " Başkanı, şair, yazar ve emekli eğitimci Gülseren Akdaş başta öykü olmak üzere yayınladığı kitaplarıyla adeta bir Türkiye Kitap Fuarları turuna çıktı.

A+A-

KÜSADER Başkan Yardımcısı, Basın sorumlusu, şair, yazar, gazeteci ve emekli eğitimci Oktay ZERRİN'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:
" Küsader Başkanımız, yazar, şair ve emekli eğitimci sn. Gülseren Akdaş hanfendi bu güne kadar çok sayıda öykü, şiir, antoloji gibi edebiyat dünyasında ses getirici eserlerle okurların gönlünde haklı bir yer edinmiştir.
Kendisi, İstanbul Tunç Yayıncılık başta olmak üzere bazı yayınevlerinin de yayın temsilcisidir. Yazarımız Akdaş, 12- 20 Kasım İstanbul Kitap Fuarı,  26 Kasım- 4 Aralık 2. Mersin CNR Kitap Fuarı'ndan sonra şimdi de  Tunç Yayıncılığın desteği ve İstanbul Sarıyer Doğa Okulları'nın da katkılarıyla 22 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek söyleşi ve imza gününe şair Ayfer Koçile birlikte katılıp öğrencilerle birlikte olacaklardır." ''HİÇ BİR GEMİ, SİZİ KİTAPLAR KADAR UZAĞA GÖTÜREMEZ " sloganıyla yola çıkan ve düşüncelerini açıklayan, hayata pozifif bakıp barış,sevgi, özgürlük, Atatürk sevgi ve saygısını ilke edinen değerliyazar ve şairimiz sn. Gülseren Akdaş öğretmenimizi ve başkanımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz. "
Oktay ZERRİN

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum