
Görev Başında Hayatını Kaybeden Polis İçin Mevlit Programı Düzenlendi!
Samsun’un Bafra ilçesinde, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Ercan Dursun (38) için mevlit programı düzenlendi.
A+A-
Samsun’un Bafra ilçesinde, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Ercan Dursun (38) için mevlit programı düzenlendi.
14 Nisan 2024 tarihinde, Bafra Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nde görevli olduğu sırada kalp krizi geçiren ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ercan Dursun’un vefatı, ailesi ve meslektaşlarını yasa boğmuştu.
Merhum polis memurunun anısına, Gökçeağaç Mahallesi’nde bir mevlit programı düzenlendi. Programa istasyon amiri, mesai arkadaşları, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar edildi ve Dursun’un ailesine başsağlığı dilekleri iletildi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.