GÖNÜLLERE TALİBİZ

GÖNÜLLERE TALİBİZ

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven ilçede bulunan hastave yaşlı vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

A+A-

Mahalle mahalle ziyaret gerçekleştiren Başkan Topaloğlu ve Seven, Engiz Mahallesinde bulunan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular. Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Hastalık da sağlık da insan için. Cenab-ı Allah her şeyin hayırlısını versin. Hasta, yaşlı ve engelli tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor.

Dün olduğu gibi, bugünde, yarında biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan
sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İşte o yüzden bizler ‘’Gönüllere Talibiz’’ diyoruz. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren hasta yakınları, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na ve İlçe Başkanı Fatih Seven’e teşekkür ettiler.

gonullere-talibiz-1.jpggonullere-talibiz-5.jpggonullere-talibiz-54.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.