Gökçamder’den Maneviyat Dolu İftar Programı

Gökçamder’den Maneviyat Dolu İftar Programı

Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKÇAMDER) kuruluşunun 1. Yılı dolayısıyla ve Sıtmapınarı Kur’an Kursu Misafirhane’sinin açılışı münasebeti ile Gökçeağaç Köyünde İftar Programı düzenledi.

A+A-

Programa Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, Bafralı İş Adamı Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşçı, Gökçamder Kurucu Genel Başkanı Ahmet Kocabaş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Kızılırmak Esnaf Odalar Birliği Başkanı Ahmet Yılmaz ve Yönetimi, Gökçamder Başkanı Av. Hasan Kuru, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, İş İnsanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programı, sıcak ve samimi bir ortamda devam etti. Ezanın okunmasıyla oruçlar açılırken, birlik ve beraberlik mesajları da dikkat çekti. 

 

İftar Programı Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Gökçamder Kurucu Genel Başkanı Ahmet Kocabaş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in ve İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın Kur’an Kursu öğrencilerine mezuniyet belgelerini vermesi ile son buldu.

gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-1.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-11.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-22.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-33.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-2.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-4.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-5.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-6.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-7.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-3.jpg

gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-1-001.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-2-001.jpg gokcamder’den-maneviyat-dolu-iftar-programi-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.