GÖKCAMDER  Müftü Necmettin Kayar İçin Teşekkür Mesajı Yayımladı

GÖKCAMDER Müftü Necmettin Kayar İçin Teşekkür Mesajı Yayımladı

Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın İstanbul Kağıthane İlçe Müftüsü olarak atanmasından dolayı bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projeler için bir teşekkür mesajı yayımladılar.

A+A-

Gökçeağaç Camileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği (GÖKCAMDER) kurucu genel başkanı SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL-NEWCES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, GÖKCAMDER Başkanı Av.Hasan Kuru, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın İstanbul Kağıthane İlçe Müftüsü olarak atanmasından dolayı bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projeler için bir teşekkür mesajı yayımladılar.
Mesajda,’’Bizler Gökçeağaç Camileri Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği (GÖKCAMDER) olarak Hak Yolunda, Halkın Hizmetinde olan bir dernek olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yapmış olduğumuz her çalışma ve projelerimizde manevi desteği ile bizlere güç veren , çalışma azmimizi artıran  Bafra İlçe Müftümüz sayın Necmettin Kayar’ın İstanbul Kağıthane İlçe Müftülüğüne atanmasından dolayı yeni görevinde başarı dileklerimizi sunarken, bugüne kadar Bafra ve Bölgesi için yaptığı manevi çalışmalar, projeler için en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. Müftümüz sayın Necmettin Kayar makamdan şeref alan değil, makama şeref veren birisi olarak sadece GÖKCAMDER değil, tüm Bafralıların ve Bölge halkının sevgisini, takdirini kazanmış birisidir.
Yeni görev yerinde de aynı başarıları yakalayacağına temennimiz tamdır. Biz kendisinden razıyız, hakkımız varsa hakkımız kat kat helal olsun. Allah yolunu açık eylesin. Allah’ım yeni görevinde başarıları daim kılsın.’’denildi.
GÖKÇEAĞAÇ CAMİLERİ YAŞATMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (GÖKCAMDER) KURUCU GENEL BAŞKANI SAMKON GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, HEYCES TEKSTİL-NEWCES YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET KOCABAŞ, 
GÖKCAMDER BAŞKANI AV.HASAN KURU,
 GÖKCAMDER BAŞKAN YARDIMCISI SALİH KILIÇ VE YÖNETİM KURULU ADINA……

gokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-1.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-2.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-3.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-4.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-5.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-6.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-7.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-8.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-9.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-10.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-11.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-12.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-13.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-14.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-15.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-16.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-17.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-18.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-19.pnggokcamder-muftu-necmettin-kayar-icin-tesekkur-mesaji-yayimladi-20.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.