Gökcamder manevi yatırımlarla  Gönüllerde yer almaya devam ediyor

Gökcamder manevi yatırımlarla Gönüllerde yer almaya devam ediyor

Kurulduğu ilk günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerle daima maneviyat dolu işler yapan Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) şimdide Camilerde yaptığı güzel hizmetlerle gönüllerde yar almaya devam ediyor.

A+A-

Kurulduğu ilk günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerle daima maneviyat dolu işler yapan Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) şimdide Camilerde yaptığı güzel hizmetlerle gönüllerde yar almaya devam ediyor.

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç Gökçeağaç Mahallesinde bulunan Sıtmapınar Mahallesi Camii, Gökçeağaç Merkez Camii ve Mezarlığı, Yeni Mahalle Camii’nde yapılan Kur’an Kursu, Oturma, Okuma salonu, çay salonu, soğuk ve sıcak su ile abdest alma yerleri, çocuk oyun salonları ve daha değişik etkinlik alanlarının yenilenme çalışmalarını Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ile birlikte dolaşarak yapılan çalışmalarını gezdiler.

Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar,’’Bu anlamlı manevi yardımlarda ve hizmetlerde bulunan Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Hasan Kuru ve Yönetim Kurulu Üyelerine, GÖKCAMDER Kurucu-Onursal Başkanı HEYCES TESKTİL Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş ve katkısı bulunan herkesten Allah razı olsun. Allah’ım niyetlerini kabul eylesin.’’dedi.

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkanı Av.Hasan Kuru yaptığı açıklamada,’’Camiler, bir köyün,bir mahallenin kimliği, merkezi niteliği taşır. Bu mabedi korumak, güzelleştirmek bizlerin elindedir. GÖKCAMDER olarak köyümüzün merkez camisi için restore çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Sizde bu çalışmalara bir tuğla bile olsa bağış yapıp, gelecek nesillerinize miras bırakmak isterseniz, bağışlarınızı GÖKCAMDER resmi dernek hesabımıza gönderebilirsiniz. GÖKCAMDER’in  öncelikli amacı camilerin yapımı, bakım-onarımı ve tadilatıdır. Ek olarak kur’an kursları yapımı ve tadilatı, dini eğitimler, hasta - ihtiyaç sahipleri ve öğrencilere destek vb. faaliyetleri de devam etmektedir. Halkımızın manevi bağlarını güçlendiren camilerimizin faaliyetlerini düzgün ve kaliteli devam ettirebilmelerini ve gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak.Halkımızın manevi bağlarını güçlendiren camilerimizin faaliyetlerini düzgün ve kaliteli devam ettirebilmelerini ve gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak.

Derneğimiz,Gökçeağaç mahallesinde bulunan hayırseverlerin birlikteliğiyle 27 Mayıs 2018 yılında Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç mahallesinde düzenlediğimiz iftar programı ile açılışımızı yaptık.İlk günden bugüne yoğun bir çalışma programı ile HAKK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE sözünü kendine ilke edinerek birden çok faaliyet gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu faaliyetlerimiz; Gökçeağaç Mahallesi merkez camii restorasyonunu tamamladık ve misafirhane yaptırdık. Merkez camii önüne çocuk parkı kurduk.  Köyümüz de gerçekleştirilecek düğün, mevlit ve toplantılarda kullanılmak üzere masa ve sandalyeler aldık.

Gökçeağaç Mahallesinin Sıtmapınar da bulunan camisine halkımızın kullanımına misafirhane açtık. Merkez camii ile sıtmapınar camine kuran kursu açtık ve aktif olarak öğrenim görülmektedir. Gökçeağaç Mahallesi Çömez camiine yeni bir cami minaresi yaptırdık. Köyümüzde bulunan kabristanlığa cenaze namazı kılmak için kapalı namaz kılma alanı ve köyümüze gelen misafirlerimizin rahat  abdest almaları ve namaz kılmaları için mescit inşa ettik. Köyümüz sakinlerinden bir vatandaşımız için akülü tekerlekli sandalye yardımı yaptık.İhtiyaç sahiplerine mahalle muhtarları iş birliği ile ramazan kumanyası desteğinde bulunduk.

Ve son zamanlarda ise Gökçeağaç Mahallesinde bulunan Sıtmapınar Mahallesi Camii, Gökçeağaç Merkez Camii ve Mezarlığı, Yeni Mahalle Camii’nde yapılan Kur’an Kursu, Oturma, Okuma salonu, çay salonu, soğuk ve sıcak su ile abdest alma yerleri, çocuk oyun salonları ve daha değişik etkinlik alanlarının yenilenme çalışmalarını tamamladık. Ve bu çalışmalarda Gökçeağaç Mahallesinde bulunan  üç camimiz için yalpan tadilat ve iyileştirme için , Bu konuda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta GÖKCAMDER kurucu-onursal başkanımız HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’a , Yönetim Kurulu Üyelerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

gokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-024.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-025.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-026.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-027.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-028.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-029.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-030.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-031.jpeg

 

 

gokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-014.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-015.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-016.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-017.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-018.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-019.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-020.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-022.jpeggokcamder-manevi-yatirimlarla-gonullerde-yer-almaya-devam-ediyor-023.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum