GÖKCAMDER Kur’an Kursu Öğrencileri Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

GÖKCAMDER Kur’an Kursu Öğrencileri Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç Mahallesinde faaliyette bulunan Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği(GÖKCAMDER) yaptıkları çalışmalar, sosyal sorumluluk projeleri ile, maddi ve manevi destekleriyle her kesimden takdir görmeye devam ediyor.

A+A-

Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç Mahallesinde faaliyette bulunan Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği(GÖKCAMDER) yaptıkları çalışmalar, sosyal sorumluluk projeleri ile, maddi ve manevi destekleriyle her kesimden takdir görmeye devam ediyor.
Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği(GÖKCAMDER) son olarakta Kur’an Kursu öğrencileri  ve ailelerine birlik – beraberlik yemeği düzenledi.
Yakakent ilçesinde bir restoranda verilen yemekte ilk önce Gökçeağaç Mahallesi Merkez Camii İmam Hatibi İrfan Arslan açılış konuşmasında GÖKCAMDER ve Kur’an Kursunda yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler aktardı.
GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı ve KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç ise GÖKCAMDER’in kurulduğu ilk günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında konuşma yaptı.
Kılıç konuşmasında,’’ Bizler yönetim kurulu üyelerimizle ‘’HALK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE’’ sloganıyla ve inancıyla hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Niyetimiz hayır, inşallah sonumuz da hayır olur temennisi ile çıkmış olduğumuz bu yolculuklarda hepimize Cenabı Allah yardımcı olur inşallah. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizler Allah yolunda, Allah’ın rızasını kazanmak maksadıyla GÖKCAMDER olarak  çıkmış olduğumuz bu yolculukta Gökçeağaç Mahallesinde ve bölgemizde manevi yatırımlara önem verdik. Bu konuda desteklerini esirgemeyen ilk başta GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanımız, SAMKON Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı doğduğu topraklar olan , baba ocağı Gökçeağaç Köyünü ve bölgesini hiçi bir zaman unutmayan Ahmet Kocabaş’a, GÖKCAMDER Başkanımız Av.Hasan Kuru’ya, hayırseverlere ve Gökçeağaç Mahallesi sakinlerine en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. Bizler 27 Mayıs 2018 tarihinde derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu noktada hak yolunda halkın hizmetinde sloganıyla ve inancıyla çıkmış olduğumuz kutlu yolculukta destekleri ile bizlerin yanında olan herkese teşekkürlerimizi sunmak isteriz.  Yapılacak daha çok işimiz ve aşılacak daha manevi yolumuzun olduğuna kalben inanıyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ise GÖKCAMDER’in yaptığı çalışmaları öven konuşmalar yaptıktan sonra GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, SAMKON Mali İşlerden  Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, GÖKCAMDER Başkanı Av.Hasan Kuru ve yönetim kurulu ile  GÖKCAMDER’de görev alan herkese teşekkür ettiler.
Yakakent’te ki yemeğe Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Yakakent İlçe Müftüsü Muhammed Salman, Bafra İlçe Müftülüğü Vaizi Ahmet Güvenler, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı ve KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç, ARSLAN TEKSTİL-MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Gökçeağaç Mahallesi Merkez Camii İmam Hatibi İrfan Arslan, Sıtmapınarı Mahallesi Camii İmam Hatibi Hasan Basri Yörük, Çömez Mahallesi İmam Hatibi Mustafa Ertürk ile çok sayıda GÖKCAMDER Kur’an Kursu öğrencileri ile aileleri katılım sağladı.
GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, SAMKON Mali İşlerden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’a teşekkür edildi.
Yakakent İlçe Müftüsü Muhammed Salman ise teşekkür konuşmasının ardından yemek duası yaptırdı.
Program anı fotolarının çekiminden sonra sona erdi.

gokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-010.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-011.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-012.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-013.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-014.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-015.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-016.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-017.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-018.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-019.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-023.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-024.pnggokcamder-kuran-kursu-ogrencileri-ve-aileleriyle-bir-araya-geldi-025.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.