GÖKCAMDER  HAK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDİYOR

GÖKCAMDER HAK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDİYOR

GÖKCAMDER (Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği) Başkanı Av.Hasan Kuru yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

A+A-

Av.Kuru açıklamasında,’’ 25 Şubat 2020 salı günü  başlayacak olan Mübarek Ramazan ayının müjdecisi 3 Aylarımızı ve 27 Şubat 2020 Perşembe günü akşamı idrak edeceğimiz Regaip Kandilimizi şimdiden tebrik ederiz. 
23 Mayıs 2020 Cumartesi günü iftar programı ile birlikte açılışı yapılacak olan Gökçeağaç Çömezler Kur’an Kursu ,Misafirhane İnşaatı ve Cami –Lojman restorasyonu çalışmalarımız son hızla sürmektedir.
Bu çalışmalarımızda ve projelerimizde daima yanımızda bulunan Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Av.Orhan Kırcalı’ya, Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a, Belediye Birim Müdürlerine, Bafra İlçe Müftümüz Necmettin Kayar’a ve onun nezdinde tüm din görevlilerine, 
Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) kurucu başkanımız hayırsever iş adamı Bafra Gökçeağaç Köyü sevdalısı Ahmet Kocabaş’a, İstanbul’da bulunan gönülleri baba topraklarında olan Gökçeağaçlı hemşerilerimize,Yönetim Kurulu Üyelerimize ,
Bir önceki dönem Gökçeağaç Köyü Muhtarımız Avni Demir’e ve azalarına , şu andaki Gökçeağaç Köyü Muhtarımız Yaşar Kocabaş ve azalarına, Daire Müdürlerimize , saygıdeğer Gökçeağaç Köyü sakinlerine , çalışmalarda bütün hünerlerini gösteren ustalarımıza ve ekibine en derin kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.
Bizler GÖKCAMDER olarak niyetimiz halistir. Ve halkımızın manevi bağlarını güçlendiren camilerimizin faaliyetlerini düzgün ve kaliteli devam ettirebilmelerini ve gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak görevimizdir.
Derneğimiz,Gökçeağaç mahallesinde bulunan hayırseverlerin birlikteliğiyle 27 Mayıs 2018 yılında Bafra İlçesine bağlı Gökçeağaç mahallesinde düzenlediğimiz iftar programı ile açılışımızı yaptık.İlk günden bugüne yoğun bir çalışma programı ile

HAK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE

ahmet-kocabas.png

sözünü kendine ilke edinerek birden çok faaliyet gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu faaliyetlerimiz; Gökçeağaç Mahallesi merkez camii restorasyonunu tamamladık ve misafirhane yaptırdık. Merkez camii önüne çocuk parkı kurduk.  Köyümüz de gerçekleştirilecek düğün, mevlit ve toplantılarda kullanılmak üzere masa ve sandalyeler aldık.
Gökçeağaç Mahallesinin Sıtmapınar da bulunan camisine halkımızın kullanımına misafirhane açtık. Merkez camii ile Sıtmapınar camine kuran kursu açtık ve aktif olarak öğrenim görülmektedir. Gökçeağaç Mahallesi Çömez camiine yeni bir cami minaresi yaptırdık. Köyümüzde bulunan kabristanlığa cenaze namazı kılmak için kapalı namaz kılma alanı ve köyümüze gelen misafirlerimizin rahat  abdest almaları ve namaz kılmaları için mescit inşa ettik.Köyümüz sakinlerinden bir vatandaşımız için akülü tekerlekli sandalye yardımı yaptık.İhtiyaç sahiplerine mahalle muhtarları iş birliği ile ramazan kumanyası desteğinde bulunduk.
 
Yaptığı faaliyetlerle yerel olarak görülen derneğimiz, bölgesel olarak da birçok proje gerçekleştirmiştir. Bafra müftülüğü, Bafra Belediyesi ve Bafra Devlet Hastanesi ile birlikte yürüttüğümüz bu projeler ise şunlardır; GÖKCAMDER olarak Bafra Müftülüğü aracılığı ile kuran kursunda okuyan öğrencilerimize 328 çift bot ayakkabı yardımında bulunduk.BADEF & Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte öğrencilere ayakkabı desteğinde bulunduk. Bafra Belediyesine 40, Bafra Devlet Hastanesine 40 olmak üzere 80 adet hasta karyolası bağışında bulunduk.
Ve kısacası HAK YOLUNDA HALKIN HİZMETİNDE olduğumuzu belirtmek isteriz.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum