Geyikkoşan Ağası Hasan Asan’dan Maneviyat Dolu İftar Yemeği

Geyikkoşan Ağası Hasan Asan’dan Maneviyat Dolu İftar Yemeği

Efsane Güreş Ağası Hasan Asan Alaçam Cumhuriyet Meydanında 1500 kişilik iftar yemeği düzenledi.

A+A-

Efsane Güreş Ağası Hasan Asan Alaçam Cumhuriyet Meydanında 1500 kişilik iftar yemeği düzenledi.

Alaçam Geyikkoşan Güreşleri'nin efsane Ağası Hasan Asan mübarek Ramazan ayı dolayısı ile Alaçam Cumhuriyet Meydanında 1500 kişilik iftar yemeği düzenledi.

İftar yemeği öncesinde Alaçam Cumhuriyet Meydanına kurulan platformda düzenlenen organizasyonda ilk başta din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi ve ardından dua edildi. 

Akşam ezanının okunmasından sonra hep birlikte oruçlar açıldı.

Manevi iftar yemeği düzenleyen Geyikkoşan Güreşleri'nin efsane Ağası Hasan Asan yaptığı konuşmada,’’ Bu mübarek günün bu mübarek iftar saatinde bizimle beraber oruç açma lütfunda bulunarak bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Cenab-ı Allah’tan sizleri bol bol mükâfatlandırmasını niyaz ederim.

Bugün 14. gününü geride bırakmakta olduğumuz başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifin; ülkemiz, milletimiz, tüm İslam alemi için, mağdurlar, mazlumlar için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim hepimize bu kutlu zamanların feyzinden, bereketinden, rahmetinden istifade etmeyi nasip eylesin.Müslüman alemi için mübarek sayılan Ramazan ayında bu tür dayanışmaların, durumu iyi olan Müslüman kardeşlerimin yapması gereken bir borç olduğunu belirtmek isterim.

Bu düşüncelerle sözlerime son verirken, bu mübarek günlerde yaptığınız ibadetlerin ve ettiğiniz duaların Hakk katında kabul ve karin olmasını temenni ediyorum. Ramazan-ı Şerifinizi bir kez daha gönülden tebrik ediyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum, Allah’a emanet olun.’’ dedi.

İftar yemeği programına Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları, daire müdürleri, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

geyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-001.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-002.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-003.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-004.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-005.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-006.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-007.jpeggeyikkosan-agasi-hasan-asandan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-008.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.