GENÇLİK CADDESİ IŞILDIYOR

GENÇLİK CADDESİ IŞILDIYOR

Samsun Büyükşehir belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin Bafra ilçesinde Gençlik Caddesi esnaflarına verdiği sözünü tutarak caddenin ışıklandırma çalışmalarını başlattı.

A+A-

Bafra’nın en önemli caddelerinden olan ve geçmişte ilçenin en işlek ve en cazip caddesi olarak anılan “gençlik caddesi” son zamanlarda bulvar ve diğer caddelere yapılan yatırımların yoğunluğundan ilgisiz ve sönük kalmaya başlamıştı. Gençlik caddesi esnafları zaman zaman bu sitemlerini yetkililere iletselerde karşılık bulamadılar.

Bafra ilçe başkanı iken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına atanan Zihni Şahin’e yine istek ve dileklerini ileten esnafların çağrısına Zihni Şahin söz vermişti.

Yaklaşık 3 ay kadar bir zaman sonra gençlik caddesinde ışıklandırma çalışmaları başlatan Büyükşehir Gençli Caddesi esnafının yüzünü güldürdü.

Esnaflar; ”Başkan Şahin’e yaptığı bu çalışma ve verdiği sözü tutuğu için şükranlarımızı sunuyoruz. Bafra adına kendisine her zaman müteşekkiriz. İnşallah kendisini Atakum belediye başkanı olarak görürüz ”dediler.

whatsapp-image-2019-03-10-at-11.56.36-(1).jpegwhatsapp-image-2019-03-10-at-11.56.36.jpegwhatsapp-image-2019-03-10-at-11.56.37.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.