GENÇLERLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

GENÇLERLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Bafra Müftülüğü tarafından Camiler ve Din görevlileri haftası münasebeti ile Büyük Camide sabah namazı buluşması gerçekleştir.

A+A-

Bafra Büyük camide gerçekleşen, programda Bafra Müftülüğü ‘ne bağlı Büyük Cami Kur'an kursu öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim’in ardından, sabah namazı eda edildi.

Namazın akabinde Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, “Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte doğru yola ermişlerden olmaları umulanlar bunlardır. (Tevbe, 18)” ayetini okuyarak başladı.

Camiler Müslümanlık nişanıdır, İslam’ın şiarıdır. Bir beldenin Müslüman olduğunun en belirgin kanıtıdır. Camiler inananların bilmediklerini bildikleri, bildiklerini ise pekiştirdikleri birer eğitim yuvalarıdır.

Bu vesileyle geçmişten günümüze kadar camilerimizin yapımında, korunmasında ve bugünlere ulaşmasında emeği geçen, bütün hayırseverlerimizden, cami ve mescitlerimizde din hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için gayret eden, topluma önderlik ve rehberlik eden bütün hocalarımızdan ahirete irtihal edenlerine Allah’tan (c.c) rahmet diliyorum. Mekânları Cennet olsun.”

Program sonunda cami avlusunda hazırlanan sabah çorbası cami cemaatine ikram edildi.

genclerle-sabah-namazi-bulusmasi-2.jpggenclerle-sabah-namazi-bulusmasi-3.jpggenclerle-sabah-namazi-bulusmasi-4.jpggenclerle-sabah-namazi-bulusmasi-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.