GENÇ VE SEVİLEN İŞ ADAMI SERDAL SEFA KOCABAŞ AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

GENÇ VE SEVİLEN İŞ ADAMI SERDAL SEFA KOCABAŞ AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

Bafralı  İş Adamı Serdal Sefa Kocabaş,AK Parti İl Başkanlığı’na kalabalık bir grupla gelerek 2018 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

A+A-

İşadamı Serdal Sefa Kocabaş,  çok sayıda seveniyle birlikte bugün AK Parti İl binasına gelerek, milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulundu.

Doğup büyüdüğü kente yatırımlarıyla hizmet veren, bünyesinde çalıştırdığı yüzlerce vatandaşa iş imkanı sunarak kentte katma değer oluşturan işadamı Serdal Sefa Kocabaş, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu. Resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanlığı’na sunan Kocabaş, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin Samsun'da ve ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Bafralı İş Adamı Serdal Sefa Kocabaş sözlerine:Bende yıllardır Bafra'da yaşayan bu şehrin insanları ile sürekli birlikte olan birisi olarak bu göreve talip oldum. Eğer fırsat verilirse bu halka hak ettiği hizmeti getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Kocabaş ailesine mensup büyük bir kalabalığın takip ettiği program sonunda Serdal Sefa Kocabaş alkışlar eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum