GENÇ SAADET KAMPA GİDİYOR

GENÇ SAADET KAMPA GİDİYOR

Bafra Saadet Partisi ilçe Gençlik Kolları Trabzon / Uzungöl'e gidiyor.Gençlik Kolları ilçe sekreteri A.MÜCAHİD YILDIZ '' Gençlik Yaz Kampları ülkemizin 4 farklı bölgesinde binlerce gençin katılımıyla gerçekleştiriliyor ' dedi.

A+A-
YILDIZ 'Önce ahlak ve maneviyat düsturu ile ''Hakkı üstün tutan'', ''maneviyatçı'', ''nefis terbiyesini esas alan'' , kötü hallerden arınmış, güzel ahlak sahibi,manevi bilgilerle mücehhez, Cihad gayreti içinde,mücahitlik ruh ve şuuruna sahip, iç huzurunu yakalamış,herkese iyilik yapmayı, ümmet ve insanlık için faydalı olmayı gaye edinmiş gençleri her şart altında yetiştirmeyi gaye edindiklerini'de '' belirtti.
 
YILDIZ '' Bunun içinde İslam dininin temel esasları, Milli görüşün dünü bu günü ve yarını, İletişim ve heyecan , Niçin Saadet Partisi ?, Siyasi zihniyetlerin stratejileri, Sosyal yapının güçlendirilmesi, Usul-ü Hayat , Usul-ü Teşkilat, ders konularıyla toplamda 44 eğitimci nezaretinde bu konula işlenecektir '' dedi.
 
 '' Bafra gençliği olarak bizde Allah'ın izniyle bu kampa katılacağız. İslam alemi ve Bafra'mıza hayırlı olması temmenisiyle yolculuğumuz 26 haziran Çarşamba günü başlayacaktır.Bizlerle beraber olmak isteyen Bafralı genç kardeşlerimizin Bafra Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir '' dedi.
 
Saygıyla Bafra gençliğine duyulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.