“GENÇ OYUNCULAR BU MAÇI VİTRİN OLARAK GÖRÜYOR”

“GENÇ OYUNCULAR BU MAÇI VİTRİN OLARAK GÖRÜYOR”

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, Türkiye gibi ülkelerde coşkulu atmosferde maç oynamaya bayıldığını söyledi.

A+A-

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda yarın Türkiye ile oynanacak maç öncesi Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind bir basın toplantısı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, takım olarak hiçbir zaman beraberlik için oynamadıklarını söyleyerek, “Ben her zaman takımımın kazanması gerektiğini düşünüyorum. Baktığınız zaman Hollanda takımları savunma ağırlıklı takımlar değillerdir. Her zaman hücuma oynayan gol arayan takımlarız. Bundan dolayı oynayış sitilimizde kendi sahamıza kapanmak gibi bir şey yoktur. Her maçı kazanmak için oynarız. Baktığınız zaman kadromuz genç ve yeteneksiz oyunculardan kurulu. Türkiye gibi ülkelerde bu tarz atmosferde maç oynamaya bayılıyorum. Onlar da böyle atmosferde oynamaktan keyif alacaklardır. Genç oyuncular bu maçı vitrin olarak görüyor” dedi.
Fatih Terim’in Hollanda ile 3'üncülük mücadelesinin kendileri adına sürpriz olduğu yönündeki açıklamalarıyla ilgili olarak Blind, “Bu durum bizim için de sürpriz oldu. Biz son oynanan dünya kupasını 3’üncülükle bitirmiş bir takımız. Gruplardaki performansımız üzücü bir durum. Beklediğimizden daha düşük bir performans gösteriyoruz ve bu performansımız devam ediyor” diye konuştu.
Hollanda Milli Takımı oyuncusu Wesley Sneijder ise, takım arkadaşı Selçuk İnan ile bu maçla ilgili yaşadıkları diyalogdan bahsederek, “Selçuk ile böyle bir diyaloğumuz oldu. Bu normal bir durum. İki milli takım da zor günlerden geçiyor. Bunu değerlendirdik. Konya’da maç oynamayı seviyorum. Burası sevdiğim bir stat. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.
Yarınki maçta gol attığı zaman sevinip sevinmeyeceği yönündeki soruya Sneijder, gol için yarınki maçı bekleyip göreceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.