GENÇ BAFRASPOR YENİ SEZONU AÇTI

GENÇ BAFRASPOR YENİ SEZONU AÇTI

2009 yılında kurulan Bafra Kızılırmakspor, 9 yıldır bu isimle Samsun Amatör U Ligleri' nde mücadele ederken, 2018 yılında Genç Bafraspor adıyla artık liglerde mücadelesine devam edecek.

A+A-

Bafralı emlakçı Volkan Özer Güleçoğlu' nun oğlu ve İstanbul' da faaliyet gösteren Tom Çanta' dan Tolga Güleçoğlu' nun sponsorluğunda Genç Bafraspor' a forma desteği yağdı.

2018 yılında Genç Bafraspor adıyla mücadele edecek takımların amatör ligleri ise şöyle:

A Takım ( Süper Amatör ), U 19, U 17, U 15, U 14, U 11, U 10 olmak üzere biri süper amatör, 6 sı da U Ligleri' nde toplam 7 takımla  Genç Bafrasporbu sezon mücadele edecek.

GENÇ BAFRASPOR SEZONU AÇTI

Bu amaçla Genç Bafraspor, 20 Temmuz 2018 Cuma günü, gösterişli bir şekilde yeni sezonu açtı.Bafra Suni Çim Saha' daki yeni sezon açılışına, Genç Bafraspor Antrenörleri Galip ve Halis ES kardeşler, kaleci antrenörü Ahmet Oğuz, sponsor Volkan Özer Güleçoğlu, futbolcular ile aileleri katıldı.

Antrenör Hürriyet Dinç ise mazereti nedeniyle sezon açılışında yer almadı. Genç Bafraspor takımının kulüp başkanlığını Nail Yaldır, başkan yardmcılığını ise Koray Varol yapıyor.

Genç Bafraspor Antrenörleri Galip ve Halis ES kardeşler, " 2018- 2019 Sezonu' nu açtık. Takımlarımız bu sezon liglere iddialı ve hırslı hazırlanıyorlar. Amacımız ligleri bizlere yakışanve en iyi bir yerde tamamlamaktır. Bu amaçla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağz inşalah. Yeni amatör lig fikstürü 20 Temmuz Cuma günü belli olacak. Biz her türlü şarta şimdiden kendimizi hazırlıyoruz. Tüm takımlarımıza da başarılar dileriz. " şeklinde konuştular.

GENÇ BAFRASPOR' A İSTANBUL' DAN FORMA DESTEĞİ

Bafralı Emlakçı Volkan Özer Güleçoğlu da " Bafra futbol potansiyeli olan bir şehir. Bafra' mızın il olması gerekir. İlçemizden çok sayıda futbolcu çıkıp Türk Futbolu' na hizmet etmiştir. Ben de Genç Bafraspor' a İstanbul TomÇanta Tolga Güleçoğlu sponsorluğunda forma desteği vermekten mutluyum. Hayırlı olsun. " dedi.

Daha sonra toplu fotoğraf çekimini yoğun bir çalışma programı takip etti. Çalışmaalrı futbolcuların velileri de takip etti.

Genç Bafraspor' a başarılar dileriz.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.