Gedik ve Turgut ailelerinin mutlu günü

Gedik ve Turgut ailelerinin mutlu günü

Havza Belediye Başkanı Özdemir Gedik ve Turgut ailesinin mutluluklarına ortak oldu

A+A-

Havza Belediye Başkanı Özdemir Gedik ve Turgut ailesinin mutluluklarına ortak oldu

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kıydığı nikah ile Havza’nın tarım sektöründe önde gelen ve sevilen ailelerinden Gedik ailesi ile Turgut ailelerinin ortak oldu.

İlçenin önde gelen ve sevilen esnaflarından Necati ve Pakize Gedik’in çiftinin oğulları, Havza Buğday Pazarı Derneği Başkanı Sencer Gedik’in kardeşi Ertuğrul Gazi Gedik hayatını Kazım ve Hatice Turgut çiftinin kızları Rabia Turgut ile hayatını birleştirdi.

Çiftin özel bir düğün salonunda gerçekleşen düğün salonunda gerçekleştirilen düğün ve nikah merasimlerine Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar olmak üzere, her iki ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ertuğrul Gazi ve Rabia Gedik çiftinin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak olan ve evlilik cüzdanı genç çifte teslim eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Genç kardeşlerime birlikte uzun ve mutlu bir ömür diliyorum. Her gününüzü böyle heyecanlı ve birbirinizi severek geçirin. Hayatın zaman zaman zorlukları olacaktır. Zor ve güzel günlerde hayatı paylaşmak gerekir. Hayatı paylaştıkça daha kolay ve güzel olur. Vatanımıza sağlıklı evlatlar yetiştirin. Sizlere birlikte uzun ve mutlu bir ömür dilerim”dedi.gedik-ve-turgut-ailelerinin-mutlu-gunu-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.