Gazipaşa mahallesinde Telekom kabloları yerlerde!

Gazipaşa mahallesinde Telekom kabloları yerlerde!

Bafra’nın Gazipaşa mahallesinde Telekom’un bağlantı kablolarının yerlerde sürünüyor olması hem görüntü kirliliği oluşturuyor hem de çocukların internet kullanamadığı gibi derslerinden geri kalmasına neden oluyor.

A+A-

Yapılaşmanın hızlandığı, teknolojinin ilerlediği şu dönemde, özellikle mahalle aralarında evlerin duvarlarına monte edilen telefon kabloları, sahipsizlik, ilgisizlikten ve sorumsuzluktan yerlerde sürünüyor. Bu duruma tepki gösteren Gazipaşa mahallesi sakinleri, görüntü kirliliği yaratan evlerinin duvarlarından sarkan ve yerlerde sürünen bağlantı kablolarının kaldırılmasını, internet probleminin ise bir an önce çözülmesini istiyor.  

Gazipaşa mahallesi 613. sokaktan bir vatandaşın Whatsapp ihbar hattımıza gönderdiği fotoğraflarda da herşey apaçık ortada..

Whatsapp numaramıza gönderdiği mesajda ise şunları yazdı;  “Telekom’u 2 kez kablolar yerlerde diye aradım ama bir haftadır ne gelen var ne de giden. Çocuklar ders yapacak fakat internet yok. Yetkililerin bu kadar sorumsuz olmasına bir anlam veremiyorum.”

kablo1.jpgkablo2.jpgkablo3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.