GAZİOSMANPAŞA OKULUNDA GÖRKEMLİ NEVRUZ KUTLAMASI

GAZİOSMANPAŞA OKULUNDA GÖRKEMLİ NEVRUZ KUTLAMASI

Bafra Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Müdürü ve Öğretmenlerinin Düzenlediği 21 Mart Nevruz Kutlaması Öğrencilerin Neşeli Vakit Geçirmelerini Sağladı.

A+A-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan nevruz kutlamasında açılış konuşması yapan Okul Müdürü Hacı Avcı, ‘’ Sayın Kaymakamım, İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Basınımızın güzide temsilcileri, değerli misafirler barışın sembolü, kış mevsiminin bittiği, doğanın canlandığı bahar bayramı etkinliklerimize hoş geldiniz. Hepiniz bahar şenliğimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Şenliğimize katkı veren Bafra Musiki Cemiyeti Folklor kulübüne ve programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise şunlar söyledi, ‘’ Değerli çalışma arkadaşlarım, saygı değer veliler, değerli Bafralılar, okullarımızın değerli yöneticileri, sevgili gençlerimiz, öğrencilerimiz, basınımızın değerli temsilcileri bugün hepimiz biliyoruz 21 Mart bahar bayramı. Tüm Türk dünyasında bugün tabiatın var oluşunu ve yeni bir baharın gelişini bütün insanlar heyecan ve mutlulukla karşılıyorlar. Burada geçen yılki Gaziosmanpaşa İlkokulu Nevruz etkinliğine katılamamıştık ama bu sene katılma fırsatını bulduk. Okulumuzun değerli yöneticilerini bütün velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca sizin hazırlamış olduğunuz bu kutlamadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’

Kaymakam Ali Katırcı konuşmasının ardından temsili Nevruz ateşini yakarak üzerinden atladı. Sonrasın da Gaziosmanpaşa İlköğretim okulu Öğretmenlerinin hazırladığı etkinliklerle kutlamaya devam edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.