Fuarın en gözde standı Bafra Belediyesi'nin standı

İstanbul'da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım günlerinde "Yeni kapıya Gel Samsun'u Gör" sloganıyla fark yaratıyor. Gurbette ki Samsunlular ise Bafra standına gelerek hem Bafra lezzetlerini tadıyorlar hemde hasret gideriyorlar.

A+A-

İstanbul'da  gerçekleştirilen Samsun Tanıtım günlerinde "Samsun'u Gör" sloganıyla fark yaratıyor. Gurbette ki Samsunlular ise Bafra standına gelerek hem Bafra lezzetlerini tadıyorlar hemde hasret gideriyorlar.

“Yenikapı'ya Gel”, “Samsunu Gör” sloganıyla Samsun’un doğal güzellikleri, lezzetleri ve kültürünü yerinde görme imkânı sağlanan tanıtım günlerine İstanbul’da yaşayan Samsunlular akın ediyor. Tanıtım günlerinde stant açan Bafra Belediyesi, yöresinin lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Bafra Belediyesi tarafından hazırlanan stant her yaştan ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Her açıdan ilçenin tanıtımına yönelik çalışmaların yer aldığı stantta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da ziyaretçilerle yakından ilgileniyor, bizzat ikramlarda bulunuyor.

Bafra'nın lezzetlerinin sunulduğu fuarda ise, en büyük ilgiyi Bafra Belediyesi standı görüyor. istanbul'da ki Samsunlu gurbetçiler Bafra standına gelere Bafra ile özdeşleşmiş keşkek, bafra pidesi, bafra dondurması, kaymaklı lokum ve nokulun tadlarına bakarak hem  hasret gideriyorlar, hemde özledikleri lezzeti burada tadıyorlar. 

Derleyen: Emre Şahinol 

fuarin-en-gozde-standi-bafra-belediyesinin-standi.jpgfuarin-en-gozde-standi-bafra-belediyesinin-standi-001.jpgfuarin-en-gozde-standi-bafra-belediyesinin-standi-002.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.