Foto Nihat son Yolculuğuna uğurlandı

Foto Nihat son Yolculuğuna uğurlandı

Bafra'nın ilk fotoğrafçılarından olan 84 yaşındaki Nihat Özdemir (Foto Nihat) Büyük camide kılınan öğlen namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

1934 yılında Bafra'da doğan ve Bafra'nın o yıllar ilk fotoğrafçısı olan sayılı ailelerini fotoğraflayan fotoğrafçılık denildiğinde zaman o yıllar da  Bafra'da akla gelen ilk isimlerden biri olan Nihat Özdemir (84) (Foto Nihat) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, bugün ise Büyükcamide kılınan öğlen namazına müteakip Yakıntaş mahallesi bulunan Yeni Mezalıktaki Aile Kabristanlığına  defin edildi.

Bafra Kızılırmak Gazetesi eski yazı işleri müdürü olan  ayrıca Bafra Gazeteciler Cemiyetin Başkanı  Abdullah Özdemir'in babası olan Nihat Özdemir(84) Cenazesine  Samsun Büyükşehit Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ondokuz Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. adayı Hacı Eyüp Güler, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve sevenleri katıldı.

abdullah-ozdemir-cenazesi.jpg

foto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-1-001.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-2-001.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-3-001.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-4.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-6.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-7.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-22.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-56-002.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi-88-002.jpgfoto-nihat-son-yolculuguna-ugurlandi78-002.jpgimg_9543.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.