Feyyaz Yörük, “Sendikamız kaderine terk edilmiştir.

Feyyaz Yörük, “Sendikamız kaderine terk edilmiştir.

Bafra Türk Eğitim-Sen Başkanı Feyyaz Yörük, “Bafra Türk Eğitim-Sen yaklaşık dört aydır başkansız bırakılmış, sendika binası kapatılarak kaderine terk edilmiştir.

A+A-

Bafra Türk Eğitim-Sen Başkanı Feyyaz Yörük, “Bafra Türk Eğitim-Sen yaklaşık dört aydır başkansız bırakılmış, sendika binası kapatılarak kaderine terk edilmiştir.

Bafra Türk Eğitim-Sen Başkanı Feyyaz Yörük Sendika binasında basın mensupları ile bir araya gelerek, dört aydır başkansız bırakılan Bafra Türk Eğitim-Sen’e sahip çıktıklarını açıkladı. Yörük yaptığı açıklama da şunları kaydetti, “Bildiğiniz üzere yakın zamanda şehrimizde 7. Olağan Kongremiz yapılarak Samsun Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanlığında bir değişim yaşanmıştır. Bu süreçte kamuoyunda bilgi kirliliği yapılarak Türkiye’nin en köklü en güvenilir sendikasına karalamalar yöneltilmiştir. Bafra Türk Eğitim-Sen yaklaşık dört aydır başkansız bırakılmış, sendika binası kapatılarak kaderine terk edilmiştir. Bu aşama da sendikamızda üye kayıpları yaşanmış ve sendikamızın itibarı zedelenmiştir. Bafra’mıza bunu reva görenler gerçekleri saptırarak kamuoyunda mağdur edebiyatı yapmaktadırlar. Burada mağdur olan birileri varsa Bafra Türk Eğitim-Sen ve sendikamıza gönül veren üyelerimizdir

Başkan Yörük, Bizler burada sorumluluk alarak ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz Bafra’mıza sahip çıkmaya çalıştık. Bafra Türk Eğitim-Sen’in itibarını korumak için taşın altına elimizi koyarak zorlu şartlar altında yeni yönetimimizi oluşturduk.

Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar, der atalarımız. Bizler biliyoruz ki Bafra’daki paydaşlarımızın gönlünde Türk-Eğitim-Sen yatmaktadır. Gün Bafra Türk Eğitim-Sen’e sahip çıkma günüdür. Bu vesile ile kıymetli öğretmenlerimizi sendikamıza davet ediyoruz.

Bafra’mıza bir sözümüz var, diyerek Bafra Türk Eğitim-Sen’i yeniden şahlandırmak amacıyla yola çıkan yeni yönetimimize de başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.