Fevzi Çakmak Mahallesi Asfalt Yola Kavuştu

Fevzi Çakmak Mahallesi Asfalt Yola Kavuştu

Bafra Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarına Fevzi Çakmak mahallesi ile devam etti.

A+A-

Kış aylarına yaklaşıması ile yol ve kaldırım çalışmalarını hızladıran Bafra belediyesi çalışmalrına Fevzi Çakmak mahallesinde devam etti.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konu hakkında şu bilgileri verdi: “Daha önce yaz mevsiminin gelmesiyle yoğun asfalt ve kaldırım çalışmaları başlatacağımızı ifade etmiştik. Bu kapsamda ilk olarak yün pazarı dediğimiz mevkiide çalışmalar başlattık. Bu geniş alanda kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımızın devam edeceğini söylemiştim. Şimdi Fevziçakmak mahallemizde yol ve kaldırım çalışması başlattık. Mahallelerimiz kışa tümüyle asfaltlanmış yol ve yapılmış kadırımlar ile girecek.''dedi.

Fevzi Çakmak mahallesi muhtarı Gültekin Sözen;'' Fevzi Çakmak mahallesi olarak yol ve kaldırımlarımızın yapılması mahallem ve şahsım olarak bizleri mutlu ediyor.Yıllardan beri mahallemiz bir çok hizmetten geri kalıyordu.Başkanımız Zihni Şahin bey'e ve Belediye yetkililerine gösterdikleri özveri ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.Dedi.

fevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-001.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-002.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-003.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-004.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-005.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-006.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-007.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-008.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-009.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-009.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-010.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-011.JPGfevzi-cakmak-mahallesi-asfalt-yola-kavustu-012.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.