FERHAT GÜNAYDIN'DAN SERT AÇIKLAMA

FERHAT GÜNAYDIN'DAN SERT AÇIKLAMA

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr Ferhat Günaydın seçim çalışmalarına şehir merkezinde devam ediyor. Son günlerdeki siyasi gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Günaydın Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ı bu sefer çok sert eleştirdi...

A+A-

Dr Ferhat Günaydın  ;  Değerli arkadaşlar Samsun da son günlerde yaşanan siyasi gelişmeleri hep birlikte yakından takip ediyorsunuz. Sizlerinde bildiği gibi sayın başkan 15 yıldır bu şehri idare etmekte. Bu geçen sürede yaptığı ve yapmadıklarını hep birlikte görmekteyiz. Öncelikle sayın başkanın her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçim öncesinde de hazırlattığı çalışma kataloguna bakma fırsatım oldu. Şimdi kendisi nasıl görüyor bilmiyorum ama hatırlatmak isterim ki o kitapçıklarda gösterdiği projelerin neredeyse tamamı hayal olmuş. Sanırım bu yüzden samsun için hayal kurmaya devam ediyor. Hala topladığı otopark paralarını nereye harcadığı konusunda açıklama yapamıyor. Ama imar taklalarıyla legal hale getirdiği otel inşaatına afişini astırabiliyor. Bakınız 2 Mart tarihli gazetelere bakanlar o haberi hatırlayacaktır. Bunun olacağını o günden söylemiştim. Yani demem o ki, beyefendinin yapacağı tüm hamleleri önceden kestirmek için müneccim olmaya gerek yok. Onun kimlerle hangi ilişkiler içinde olduğunu ve kimlere hizmet ettiğini sağır sultan biliyor.

Şimdi gelelim sayın lordumuzun samsun projelerine. Şimdi şehrin en önemli sorunlarından birinin otoparklar olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Peki var mı onunla alakalı bir proje? Tabi ki yok. Bu da bizim için sürpriz olmadı. Kendisine tüm kamuoyu önünde sesleniyorum. Sen şimdi belediye başkanısın. Yapacağım dediğin projelerin altyapısı hazırlamış olmalısın. Hangi projeni nereye yapacaksın ve bunun için hazırlamış olduğun imar değişiklikleri nerede yapıldı. Bunu bir başkan ve aday olarak açıklamak zorundasın. Eğer açıklayamazsa kendisi her zaman ki gibi hayal kurup, kuru sıkı atıyor demek durumunda kalacağım diyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.