FATİH ORTAOKULUNDAN "15 TEMMUZ VE MİLLİ BİRLİK"GÜNÜ ETKİNLİĞİ

FATİH ORTAOKULUNDAN "15 TEMMUZ VE MİLLİ BİRLİK"GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Bafra İlçesin de Fatih Ortaokulu tarafından "15 Temmuz ve Milli Birlik" günü etkinliği konferans salonun da gerçekleştirildi.Program Saygı duruşu ve akebin de İstiklal marşının okunmasının ardında başladı.

A+A-

15 Temmuz ve Milli Birlik günü erkinlik programına;Samsun Ak Parti Millet Vekili Av.Orhan Kırcalı,Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Onur Konuğu olarak 15 Temmuz darbe akşamında kızı Sevgi Yeşilyurt'un şehit düştüğü gece Anne Gülbeyaz Yeşilyurt,Fatih Ortaokulu Müdürü Hasan Çelenk,Fatih Ortaokul Aile Birliği Başkanı Hakan Keser,Okul Müdürleri,Öğretmenler,Veliler ve Öğrenciler katıldı.

15 Temmuz ve Milli Birlik günü erkinlik programın da kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Hasan Çelenk; bu gün burada, bundan yaklaşık 1 yıl 3 ay önce Ülkemiz de gerçekleşen Hain Darbe girişimini unutmamak,unutturmamak için toplanmış bulunuyoruz.

Güzel Vatanlarına İhanet edenleri lanetlemek,Vatanı için Bayrağı için Canını hiçe sayan kahraman Şehitlerimizi ve bu Güzel Ülkemizin geleceğini özgür kılmak için tankların önüne yatan,mermilerin önüne siper olan cesur Gazilerimizi anmak ve hatırlamak için buradayız.Bu Millet Şehit olur Gazi olur ama asla esir olmaz. 15 Temmuz gecesi bütün dünya ve kafir bir kez daha gördük ki bu millet ne bir karış Toprağını verir nede Devletin vatanını sahipsiz bırakır.Biz bir Ölür Bin diriliriz. dedi.

Fatih Ortaokulu Müdürü Hasan Çelenk'in konuşmasının ardından Eli Öpülesi bir Anne olan, 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Demokrasi ve Vatanı Uğruna Şehit olan Sevgi Yeşilyurt'un Annesi Gülbeyaz Yeşilyurt'a günün anlam ve önemi için Samsun Ak parti Millet Vekili Av.Orhan Kırcalı,Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Fatih Ortaokulu Müdürü Hasan Çelenk tarafından "Bayrak,Kur an ı Kerim ve Çiçek taktim edildi.

Daha sonra 15 Temmuz ve Milli Birlik günü etkinlikleri 15 Temmuz Hain Darbe akşamında neler yaşandığına dahil Sinevizyon gösteriminin ardından Fatih Ortaokul Öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle son buldu.

fatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-001.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-002.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-003.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-004.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-005.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-006.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-007.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-008.jpgfatih-ortaokulundan-15-temmuz-ve-milli-birlikgunu-etkinligi-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.