Fahriye & Efrahim ömür boyu mutluluk için evet dediler

Fahriye & Efrahim ömür boyu mutluluk için evet dediler

Fahriye Özkök ile Veteriner Hekim Efrahim Ceri mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’ dediler.

A+A-

Fahriye Özkök ile Veteriner Hekim Efrahim Ceri mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’ dediler.

ÖZKÖK YAPI VE İNŞAAT MALZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı - Bafralı İş insanları Veysel Özkök’ün,  İbrahim Özkök’ün, Hüseyin Özkök’ün  kızkardeşleri , Ayşe-Bayram Özkök’ün kızı  Fahriye Özkök  ile Ayşe-(Merhum) Muhittin Ceri’nin  oğlu Veteriner Hekim  Efrahim Ceri mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler.

Fahriye & Efrahim mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar

Fahriye&Efrahim   için Bafra Davet ve Toplantı  Orkide Düğün Salonunda rüya gibi bir nikah ve düğün merasimi gerçekleştirildi.
Genç çiftler Fahriye&Efrahim  hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle Bafra Davet ve Toplantı  Orkide Düğün Salonuna meşaleler ve ilahiler eşliğinde alkışlar arasında girdiler.  Nikah Merasimine geçildi. Nikahı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir  hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.

Nikah Şahitliklerini ise Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve eşi, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç birlikte yaptılar. Nikah töreninde Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve   Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı birer konuşma yaparak gençleri ve aileleri tebrik ettikten sonra nikah cüzdanını gelin hanıma takdim ettiler.
Nikah merasiminin ardından Meşeli Türkmenler Kodaman Mahallesi İmam-Hatibi Özcan Bektaş Aşrı Şerif okudu. Semazen gösterisinin ardından ilahiler okundu. 
Genç çiftler Fahriye ve Efrahim daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.

Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. Takıdan önce Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar yapılan nikah ve manevi düğün merasiminin hayırlara vesile olması için dua etti.
Fahriye ve Efrahim yapılan muhteşem nikah ve manevi düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.

Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından nikah ve düğün merasimi sona erdi.
Düğüne Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ,Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir  , Samsun Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Mehmet Köse, Fevzi Baran,  İsa Bozçelik, Gökhan Üstüntaş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Samsun Çaykur bölge bayi Mehmet GÜRSOY, AK Parti bir önceki dönem İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, , Samsun İşkur İl Müdür Yardımcısı Kadir Tandoğan, Bafra Ziraat Odası Yönetimi, GÖKCAMDER Kurucu Başkanı-HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, YAMANLAR TEKNİK HIRDAVAT TAH. İNŞ. METAL SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yaman, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Sezgin ,Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen, Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Burhan Sağlam, Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Emre Kıraç, Bafra  Devlet Hastanesi Müdürü Arslan Kayhan ve müdür yardımcıları Özcan Şenyurt , Zafer Yılmaz , Murat Başar , Bafra Diş Hastanesi Müdürü Tayfur Aykaç, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin,Toprak Mahsulleri Ofisi Bafra Müdürü Mustafa İspirli , OMÜ Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd.Doç Levent Mercan, Bafra Barış Medya Grup Başkanı Nihat Kale ve ekibi ,  İş İnsanları, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Daire Müdürleri, , Okul Müdürleri ile Türkiye’nin çeşitli yerlerinden iş ortakları ve sektörlerinden yönetim kurulu başkanları-iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖZKÖK YAPI VE İNŞAAT MALZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı - Bafralı İş insanları Veysel Özkök , İbrahim Özkök’ün, Hüseyin Özkök kardeşlerin nikah-düğün merasiminde gösterdikleri birlik-beraberlik görüntüleri nikah-düğün merasimine katılan protokol ve davetlilerin takdirini kazandı. 

Nikah ve manevi düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan ÖZKÖK YAPI VE İNŞAAT MALZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı - Bafralı İş insanı Veysel Özkök ,’’ Özkök ve Ceri aileleri adına evlatlarımız Fahriye ve Efrahim’in  nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz.Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin.‘’ diyerek sözlerini tamamladılar.
 

Fahriye & Efrahim ömür boyu mutluluk için evet dediler

Fahriye & Efrahim ömür boyu mutluluk için evet dediler

Fahriye Özkök ile Veteriner Hekim Efrahim Ceri mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’ dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.