EYMEN KAYA AŞCI VE MUHAMMED MUSTAFA AŞCI’YA  İSTANBUL’DA MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

EYMEN KAYA AŞCI VE MUHAMMED MUSTAFA AŞCI’YA İSTANBUL’DA MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Nurdan Aşcı ve ASTAŞ JUKİ Koordinatörü, idari işler yöneticisi Mehmet Aşcı’nın değerli evlatları Eymen Kaya Aşcı& Muhammed Mustafa Aşcı’ya İstanbul Küçükçekmece’de bulunan MODA DAVET SALONUNDA muhteşem sünnet düğünü düzenlendi.

A+A-

Nurdan Aşcı ve ASTAŞ JUKİ Koordinatörü, idari işler yöneticisi Mehmet Aşcı’nın değerli evlatları Eymen Kaya Aşcı& Muhammed Mustafa Aşcı’ya İstanbul Küçükçekmece’de bulunan MODA DAVET SALONUNDA muhteşem sünnet düğünü düzenlendi.

Eymen Kaya Aşcı & Muhammed Mustafa Aşcı hayatlarının ışıltılı geçmesi için salona taht ve meşaleler içerisinde girdiler.

Eymen Kaya Aşcı & Muhammed Mustafa Aşcı tatlı bir yaşam içinde olmaları için orkestranın harika müziği eşliğinde pastalarını kestiler.

Sünnet düğününe katılan protokol ve davetliler Eymen Kaya Aşcı & Muhammed Mustafa Aşcı’yı hem tebrik ettiler hem de takılarını taktılar.

Eymen Kaya Aşcı ve Muhammed Mustafa Aşcı’ya geleneksel olarak kına yakıldı. Kına yakılırken ailelerin duygulandıkları gözlendi.

Çalınan müzikler eşliğinde oynanan oyunlar ve çekilen halaylarla, yapılan ikramlarla sünnet düğünü gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Çocuklarının mutluluk dolu günlerinde duygusallıkta yaşayan Nurdan Aşcı ve ASTAŞ JUKİ Koordinatörü , idari işler yöneticisi Mehmet Aşcı yaptıkları açıklamada,’’ Değerli evlatlarımız Eymen Kaya Aşcı& Muhammed Mustafa Aşcı’nın sünnet merasimine katılarak bu mutlu günümüzde yanımızda olarak bizleri yalnız bırakmayan, gerek telefon, mesaj ve çiçekleri ile bizlerin yanında olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese böyle güzel bir mutluluk yaşatsın. Tüm davetlilerimize ilgi ve alakaları ve bizleri yalnız bırakmadıkları için minnettarız.’’diyerek duygularını belirttiler.

Sünnet düğününe Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nafiz Koparan, SAMKON Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Berati Ongun, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz, Ak Parti 26.Dönem İstanbul Milletvekili Adayı Hacer Aktürk, ASTAŞ JUKİ İdarecileri ve personelleri, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’e bağlı dernek başkanları, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, Sakarya Samsun Derneği Başkanı Adnan Pala, Başkan yardımcısı Ramazan Demir, SAMKON Yönetim Kurulu Üyesi hafi Gündoğdu, Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı Fehim Gevrek, ALDEF Onursal Başkanı Sefer Aksoy, GÖKCAMDER kurucu başkanı ve HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, ÇAPOĞLU Mühendislik Ömer Çapoğlu, İstanbul Samsunlu Genç İş insanları Derneği Genel Başkanı Fatih Aşcı (İSGİD) ve yönetim kurulu , Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, MHP Esenler İlçe başkan Yardımcısı Eren Keskin, BEKRA İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı &BEKRA MEŞHUR BAFRA PİDESİ işletmecisi Rahman Bekir, MODESE AVM ve ARSLAN TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, İş insanları, Oda Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

dsc-0042-800x532-001.JPG4-800x532-001.JPGdsc-0261-800x532-001.JPG5-800x532-001.JPGdsc-0190-800x532-001.JPGdsc-0199-800x532-001.JPGdsc-0238-800x532-001.JPGdsc-0245-800x532.JPGdsc-0397-800x532.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.