ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

ESNAF ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin geçtiğimiz günlerde kısa sürede tamamlanarak bambaşka bir görünüme kavuşan Çarşı cami arastası,

A+A-

Kunduracılar arastası ve civar yerleri kapsayan alanlarda bulunan esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Şahin,Çarşıcami Sokak ve arastası,Vakıflar Sokak,Ayakkabıcılar Sokak,Pazar Sokak,Matbaa aralığı,Uncular Geçicid ve Çarşı Cami geçidinde yaklaşık 8000 m2 lik alanda gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda,söz konusu yerlerde bulunan esnafları ziyaret ederek görüşlerini aldı.

Esnaflar uzun bir süre sonucunda böylesi bir çalışmayla karşılaştıklarının altını çizerek Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin: “İlçemize katma değer sağlayan esnaflarımızın beklentilerine cevap verebilmek adına buradayız.Daha önce İlçemiz için yıllardır farklı bir anlam ifade eden Ayakkabıcılar arastası esnafımızla bir araya geldiğimizde uzun yıllar yeterince hizmet alamayan başta arastamız olmak üzere civar yerlerde çok yönlü bir çalışma yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu gün o sözü yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bafra’mızda asfalt ve kaldırım konusunda seferber olmuş durumdayız.Söz konusu alanın tarihi dokusunu da düşünerek farklı bir çalışma uyguladık” dedi.

Başkan Şahin, “Söz konusu alanlarda öncelikle Altyapı ve Doğalgaz çalışmaları tamamlandıktan sonra 200 m bordür,500 m2 tamamı kendi imalatımız olan kilitli parke taşı ve özürlü girişi,1500 m2 küp taş ve 500 m oluk taşı kullanıldı.İlçe Merkezimizde bir çok vatandaşımızın uğrak ve geçiş noktaları olarak kabul edilen alanda gerçekleştirildiğimiz çalışmalardan dolayı,başta esnaflarımız olmak üzere hemşehrilerimizden gelen olumlu eleştiriler bizlerin mutlu olma vesilesidir.” Dedi.

esnaf-ziy-(2).20131225171018.jpgesnaf-ziy-(3).20131225171041.jpgesnaf-ziy-(4).jpgesnaf-ziy-(6).jpgesnaf-ziy-(8).jpgesnaf-ziy-(9).jpgesnaf-ziy-(10).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.