ESKİ MUHTAR SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

ESKİ MUHTAR SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Bafra Emirefendi Mahallesi eski muhtarlarından Hasan Eser'in cenazesi kalabalık bir tooplulukla defnedildi.

A+A-

Emirefendi Mahalesi'ndeki evinden alınıp evinin hemen yakınındaki Emirefendi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılnan öğlen ve ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bafra Asri Mezarlığa defin edildi.

Yıllarca Holanda'da kaldıktan sonra Bafra'ya dönerek Emirefendi Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan, Bafra Kereste Fabrikası emekli işcilerinden Ali Eser ve merhum Naci Eser'in kardeşi, terzi Nasuh Eser'in amcası, Samsun Göğüs Hastanesi doktoru Metin Eser ile Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Selda Karasu ve Yelda'nın babaları, öğretmen Mehmet Karasu'nun kayınpederi, eski Emirefendi Mahallesi Muhtarı Hasan Eser dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Dr. Metin Eser'in Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ndeki çalışma arkadaşlarının yanı sıra Bafra MHP Eski İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve partili arkadaşları ile öğretmenler de katılarak ahde vefa örneği gösterdiler. Ayrıca doktor Metin Eser'in Samsun'da özel bir okulda okuyan çocuklarının okulu da cenazeye bir çelenk gönderdi.

Bafra Asri Mezarlık'ta da merhumu yalnız bırakmayan sevenleri, dost ve akrabaları merhumu dualarla son yolculuğuna uğurladılar.

Oktay ZERRİN- Bafra

eski-muhtar-son-yolculuguna,-dualarla-ugurlandi.jpgeski-muhtar-son-yolculuguna-dualarla-ugurlandi.jpgeski-muhtar-son-yolculuguna-dualarla-ugurlandi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.