ESKİ BAKAN MUSTAFA DEMİR BELEDİYE HİZMET ALANLARINI GEZDİ

ESKİ BAKAN MUSTAFA DEMİR BELEDİYE HİZMET ALANLARINI GEZDİ

Her fırsatta Bafra’yı ziyaret eden ve vatandaşlarımızla buluşan

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili ve Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Mustafa Demir Bafra Belediyesi’nin tesislerini gezdi. 

Geziye Bakan Demir ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Meclis üyeleri, AK Parti Bafra İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Eski Bakan Mustafa Demir’in Bafra ziyareti, AK Parti Bafra ilçe başkanlığında yapılan toplantı ile başladı. AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasında yapılan toplantıya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Başkan Yardımcısı, Belde teşkilat başkanları, Belde belediye başkanları, Kadın kolları, gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsun AK Parti Milletvekili Mustafa Demir birer konuşma yaptı.

Gezi kapsamında Bayındırlık ve İskân eski bakanı ve AK Parti Samsun milletvekili Mustafa Demir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in ilçemize kazandırdığı Asfalt Şantiyesi ve plenti, Canlı Hayvan Pazarı, Sokak Hayvanları Barınağı, Kilitli parke taşı ve bordur üretim tesisleri, İleri teknoloji içme suyu arıtma tesisleri ile Yeni Kent Meydanı’nı gezdi. Tesisler hakkında bilgiler aldı. Yapılan hizmetleri yerinde gezen Demir, çalışmalarla ilgili memnuniyetini ifade ederek 2014 belediye seçimlerinden sonra köy ve beldelerinde belediyenin hizmet alanları içinde olacağını söyleyerek 2014 seçimlerinden sonrada başkanlardan köylerin problemlerini çözmelerini istedi. 2014-2019 ve 2019-2024 dönemleri arasında köylerin problemlerinin durumuna bakacaklarını ve başkanlıklar içinde buna göre karar vereceklerini şimdiden deklare ettiğini söyledi. Başkan Şahin ise köylere ilgi ve desteklerinin sürekli olduğunu bu anlayışı hayata geçirdiklerini ifade etti.

Eski Bakan Mustafa Demir, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Meclis üyeleri, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri hizmet alanları gezisinden sonra Bafra esnafını ziyaret ettiler. Samsun AK Parti milletvekili Mustafa Demir’e partililer, vatandaşlar ve esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

mustafa-demir-(1).jpgmustafa-demir-(2).jpgmustafa-demir-(3).jpgmustafa-demir-(5).jpgmustafa-demir-(7).jpgmustafa-demir-(9).jpgmustafa-demir-(12).jpgmustafa-demir-(13).jpgmustafa-demir-(14).jpgmustafa-demir-(16).jpgmustafa-demir-(17).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.