Eşini ve çocuklarını rehin alan Şahin Ö, artık başta çarem kalmadı demişti

Eşini ve çocuklarını rehin alan Şahin Ö, artık başta çarem kalmadı demişti

Eski Karısını ve çocuklarını rehin alan Şahin Ö, Barış medya Grup whatsapp ihbar hattını aramış konuyla alakalı başka çarem kalmadı demişti.

A+A-

Eski karısını rehin alan Şahin Ö. Barış Medya Grup muhabirine şu sözleri söylemişti "Yargının yüzünden bu hale geldim okullar acildi oğlumun kıyafetleri ve eşyaları bayan da ama hiç kimse müdahale etmiyor. Artık kadın cinayetlerinin niye arttığı belli oluyor diye belirtmişti.

Daha sonra, Şahin Ö. Barış Medya Grup muhabiriyle konuşmasında, artık bende silah bakıyorum, Savcı ise bana kendi işini kendin hallet kendi imkanlarınla demişti. Kanun adamı aynen bu kelimeyi söyledi bana. Bana emanet gelince kendi işimi kendim halledeceğim, insan ustu sabır sergiledim ama bende insanım robot değil." demişti.

Konuşmadan kısa bir süre sonra Şahin Ö, emanet aldığı silahla eski karısına giderek rehin almıştı.

Olayın Haberi

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski koca Şahin Ö. (46) boşandığı eşi Ö.Y. (27) nin evine  giderek silah zoruyla eski eşini ve çocuklarını rehin aldı. Kapıyı içeriden kilitleyen ve müzakereci polisler tarafından ikna edilemeyen Şahin Ö., polislere başka çare bırakmayınca  evin kapısını kırarak içeri giren polis tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

SİLAHIYLA REHİN ALDI

Edinilen bilgilere göre gece saat 23.30 sularında Samsun'un İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesinde meydana gelen olayda, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Şahin Ö., üzerine silah alarak eski eşi Özlem Y. ve çocuklarının yaşadığı eve geldi. 2 çocuğunun gözleri önünde önce eski eşini, ardından da evde bulunan çocuklarını silah zoruyla rehin alan eski koca kapıyı içeriden kilitledi. Boşandığı eşi Özlem Y. ve 2 çocuğunu rehin alan eski koca komşuların ihbarı üzerine eve gelen polislere kapıyı açmadı ve evin yakınından uzaklaşmalarını istedi. 

KAPIYI KIRARAK GİRDİLER

Uzun süre polislere ecel terleri döktüren Şahin Ö., olay yerine gelen müzakereci polisler tarafından da ikna edilemedi. Boşandığı eşine ve 2 çocuğuna dehşeti yaşatan eski eş, evin içerisinde silahıyla bir el ateş açarak eski eşine ve çocuklarına sessiz durmalarını söyledi. Evin çevresinde güvenlik önlemleri alan  polis ekipleri binanın 5. katında bulunan daireden 1 el silah sesi gelmesi üzerine evin içeriden kilitli kapısını kırarak içeriye girdi.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Evin içerisinde de polislerin tüm çabalarına rağmen ikna olmayan Şahin Ö., eşi ve 2 çocuğu  polisler tarafından evden uzaklaştırıldıktan sonra ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Üzerinden 7.65 milimetre bir tabanca ile bir kutu mermi ele geçirilen Şahin Ö., olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.