Erkeklerin Lazer Epilosyona İlgisi Artıyor

Erkeklerin Lazer Epilosyona İlgisi Artıyor

Erkeklerin Lazer Epilosyona İlgisi Artıyor

A+A-

İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemi olan lazer epilasyona kadınlar kadar erkeklerde rağbet gösteriyor. Vatandaşların aklına takılan ise yan etkisinin olup olmadığı.
Eskişehir’deki bir güzellik firmasının yetkilisi Sabiha Yolcu, özellikle son yıllarda lazer epilasyona erkeklerin oldukça fazla talep gösterdiğini söyledi. Neredeyse kadın müşteri sayısı kadar erkek müşterilerini olduğunu anlatan Yolcu, " Eşleri ile birlikte gelenler erkekler de de var. Biz firma olarak erkeklerde sadece sırt, kol, göğüs ve yüz bölgesine lazer uyguluyoruz” şeklinde konuştu.
KANITLANMIŞ BİR ZARARI YOK
Vatandaşları en çok düşündüren konunun lazerin hangi aylarda yapılması gerektiği ve bu uygulamanın zararı olup olmadığını anlatan Yolcu, "Lazerin kanıtlanmış bir zararı yok. Bu konuda vatandaşlar tereddüt etmesinler. Kılların çıkması vücudun normal seyri olduğunu bu uygulama ile vücudun dengesinin değiştiğini söyleyenler var, ama herhangi bir kanıtlanmış yan etkisi yok. Ayrıca lazer uygulama sonrası kılların yüzde yüzü bitmiyor. Mutlaka ince tüyler kalıyor” diye belirtti.
LAZER EPİLASYON İÇİN EN UYGUN MEVSİM KIŞ
Bir diğer konu olan "lazer epilasyon ne zaman yapılmalı" sorusuna ise Yolcu şu şekilde açıkladı,
"Lazer epilasyon için kış ayları en uygun zaman dilimi. Bazen kış aylarında başlanan işlem yaz aylarına kadar da devam edebiliyor biz böyle durumlarda müşterilerimize tatile gitmeden 20 gün önce gelmelerini öneriyoruz. Lazer yapılan bölgenin güneş ışınlarına maruz kalmaması gerekiyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.