ERHAN ALTIN SAMSUN'DAN ÇİÇEKLERLE UĞURLANDI

ERHAN ALTIN SAMSUN'DAN ÇİÇEKLERLE UĞURLANDI

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve yönetim kurulu, Teknik Direktör Erhan Altın ile birlikte Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlen Basın toplantısında Erhan Altın, Samsunspor’a veda etti.

A+A-

‘HOCAMIZLA ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK’
Erhan Altın’ın ve futbolcuların bu seneki mücadelede büyük emeklerinin geçtiğini belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “Hocalarımız ve futbolcu arkadaşlar 1 sene boyunca bütün sıkıntıları bir kenara bırakıp her şeyleriyle Samsunspor’un başarısına odaklandılar ve Samsunspor’u finale kadar taşıdılar. Bunda da en fazla emeği geçen başta hocam olmak üzere yardımcıları ve futbolcu arkadaşlardır. Futbolda ne yazık ki bunlar var. İnsanlar, teknik direktörler ve futbolcular kendi geleceklerini düşünerek, yöneticiler de kendi geleceklerini düşünerek bazen böyle kararlar alırlar. Başkanlığa geldiğim 27 Aralık sürecinden bu yana hocamızla çalışmaktan büyük mutluluk duyduk. Gösterdiği performans Samsunspor Kulübü’ne çok şey kattı. Sportif olarak da çok şey kattı ki takım final oynadı. İnşallah bundan sonrası hem Samsunspor hem de Erhan Hoca ve ekibi için hayırlı olur” dedi.
 
‘KEŞKE BU NOKTAYI ŞAMPİYONLUKLA SÜSLESEYDİK’
Samsunspor  Yönetim Kurulu Başkanımız  Sayın  Erkut Tutu yönetim kurulunda görev alan arkadaşları ile birlikte geldikten sonra çok iyi bir ivme yakaladıklarını belirten Teknik Direktör Erhan Altın, “ Bu ayrılıklar böyle olmalı. Nasıl güzel, mutlu bir şekilde birleştiysek ayrılıklar da böyle olmalı. Burası benim yuvam, memleketim. Her zaman her türlü buraya hizmet vermeye hazırım. Ama maalesef böyle şeyler oluyor. Herkes kendine bir yol haritası çizmek zorundadır. Ben 59 yaşındayım, 42 yıldır bu işin içerisindeyim. İlk defa bir başkandan bu lafları duydum ve tüylerim diken diken oldu. Her maçtan önce beni arayıp ‘Hocam netice hiç önemli değil, neticeler gelip geçicidir. Bizim dostluğumuz sonuna kadar devam edecektir’ dedi. Ve sonunda da noktayı koyduk. Keşke bu noktayı şampiyonlukla süsleseydik. Ama şunu bilin; bu takım şampiyon oldu. Benim futbolcularım şampiyon oldu. Yönetimim şampiyon oldu. Bir kısmetsizlik yaşadık son maçta. Bunlar insan hayatında olağan şeylerdir. Çünkü herkesin kafasında bir takım soru işaretleri varken aslında şu olaya üzülmemeli. Şu olay geleceğin bir aynası olmalıdır. Çünkü bu olayla başarı yakalanır. Eğer bu takıma sahip çıkılırsa bu takım zirve yapar. Çünkü şu ortamda onun zirvesini, sinyalini verdi” diye konuştu.Bu arada Samsunspor yönetimi bu hafta sonu yapacağı basın açıklaması ile yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceklerini kamu oyula paylaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.