Engin Altay, ‘’ Bafra'da Ülkücülere Seslendi’’

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay yaptığı çarpıcı konuşmada, “Savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz. Cenazemizde, düğünümüzde nasıl sosyal demokratı, ülkücüsü, muhafazakarı acıyı paylaşıyoruz, mutluluğu paylaşıyoruz böyle bir seçim olsun. 

A+A-

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay yaptığı çarpıcı konuşmada, “Savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz. Cenazemizde, düğünümüzde nasıl sosyal demokratı, ülkücüsü, muhafazakarı acıyı paylaşıyoruz, mutluluğu paylaşıyoruz böyle bir seçim olsun. 
14 Mayıs’ta seçimin kazananı yok. Bize göre ve millete göre bir kaybeden var. Mevcut Cumhurbaşkanının elinden millet ehliyeti geri aldı. Sen şu anahtarları ver bakalım dedi. Yüzde 51’i vermedi. Daha önce 2 defa verdiği yüzde 51, yüzde 52’yi şimdi bir dakika dedi. Ne yaptı, bize de vermedi.  Sen, milliyetçilik diyorlar bunları bize izah et dedi. Mutfağı anladık, tarlayı anladık, esnafı anladık, emekliyi anladık bunları biliyoruz, yüzde 6’lık bir oyu yediemine aldı, emanete. Bu yüzde 6’lık emaneti de Ata ittifakında tuttu. Ata ittifakı millet ittifakıyla dün birleşti, kucaklaştı. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayısta 1919’da Samsun’a ayak basıp aziz milletimizle kucaklaşıp, kurtuluş davası için yola çıkması gibi Ata ittifakı da emanetindeki oylarla birlikte millet ittifakı ile buluştu. 
Bafra’nın yaptığını Türkiye’de yapacağız. Ülkücülerle sosyal demokratları bir arada tutacağız, al bayrağımız altında herkesin refahını, mutluluğunu, özgürlüğünü, huzurunu temin edeceğiz. 
Türkiye’nin enflasyon diye bir derdi var. Bunları çözmemiz lazım. 
Teröre karşı tek yumruk olmamız lazım. Ama PKK’ya karşıda, IŞİD’e karşı da, Hizbullah’a karşıda.
50 yıl önce rahmetli Bülent Ecevit, Rahmetli Necmettin Erbakan bir sağcı ile bir solcu el ele verdi, yavru vatan Kıbrıs'taki soydaşlarımızın canını , malını , namusunu kurtardı. 
Şimdi gerek teröre karşı, gerek mültecilere karşı, gerek uyuşturucu baronlarına karşı 50 yıl önce Ecevit ile Erbakan’ın  yaptığını bu millet ittifakı hep birlikte yapacak. Muhafazakarı, sosyal demokratı, ülkücüsü, liberali ortak paydada. Ortak payda bayrak, ortak payda vatan. Yüzüncü yılda kardeş olacağız. Lafta kardeş değil Ak Parti ile de, İYİ Parti ile de , MHP ile de hep birlikte yeniden al bayrağı altında önce vatan diyerek, önce ahlak, önce namus diyerek kardeş olacağız.’’diyerek sözlerini tamamladı.engin-altay-bafrada.jpgengin-altay-bafrada-001.jpgengin-altay-bafrada-002.jpgengin-altay-bafrada-003.jpgengin-altay-bafrada-004.jpgengin-altay-bafrada-005.jpgengin-altay-bafrada-006.jpgengin-altay-bafrada-007.jpgengin-altay-bafrada-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum