ENGELLİ VATANDAŞLARA AKÜLÜ ARAÇ DAĞITILDI

ENGELLİ VATANDAŞLARA AKÜLÜ ARAÇ DAĞITILDI

Bafra'da engelli 11 vatandaşa akülü araç dağıtıldı. 11 yıldır çocuğunu sırtında taşıdığını söyleyen bir anne gözyaşlarına hakim olamadı.

A+A-

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi'nde 11 engelli vatandaşa Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından akülü araçlar teslim edildi. Törende konuşan Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Temsilcisi İsmail Tabak, “11 Engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye vereceğiz. Ben buna özürlü sandalyesi diyorum. Onların bir özgürlüğüdür. Arkadaşlarım bundan sonra sokaklarda rahat gezsinler“ dedi.
Bir çocuğunu kaybeden, bir çocuğu da doğuştan felçli olan anne Nevriye Baskı duygusal anlar yaşadı. Baskı, “Duygularımız problemli böbreklerimiz problemli 15 yıldır annelik görevi yapıyorum. Sırtımda taşımaya mahkumum ben. Mecburum taşımaya Allah izin verirse ömür boyu taşıyacağım. Duygularım hiçbir zaman bitmez. Sadece benim oğlum değil bütün özürlüler hakkına diyorum bu duygularımı. Çocuğumun ayağının birini ameliyat ettirdim, birini ettiremedim. Böbrek rahatsızlığı çıktığı için devamlı doktorlardayım, fakültelerdeyim yani duygularım böyle gidiyor 15 yıldır“ dedi.

20130514aw001210_02.jpg20130514aw001210_03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.