En güzel cevap dikkate almamak

En güzel cevap dikkate almamak

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan,

A+A-

 “Afiş asan gruplarımıza emniyet güçleri tarafından müdahale edilerek yasal işlem tarafıma uygulanmış, 182 TL ceza kesilmek suretiyle Alperenlerin duruşu cezalandırılmıştır” dedi.

Coşkun Arslan yaptığı açıklamada, BDP’lilerin Karadeniz turuna değinerek, buna verilecek en güzel cevabın dikkate almamak, muhatap olmamak ve kendi hallerine bırakmak olduğunu söyledi.

Astıkları afişin kaldırılmasıyla ilgili olarak da Arslan, “Afiş asan gruplarımıza emniyet güçleri tarafından müdahale edilerek yasal işlem tarafıma uygulanmış, 182 TL ceza kesilmek suretiyle Alperenlerin duruşu cezalandırılmıştır. BDP’lilerin tahriklerine karşı duruşumuzu ifade etmemize ve bütün makamları afişlerle ilgili bilgilendirmemize rağmen hangi amaçla, hangi mantıkla veya hangi emirle Alperen Ocakları cezalandırılmıştır? Savunduğu fikirlerini şiddete, hakarete, tehdide bulaşmadan sadece meşru yolları kullanmak suretiyle kamuoyuyla buluşturan Alperen Ocakları olarak bulunduğumuz zemini korumak kaydıyla duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi bir kez daha ifade etmekte fayda görüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.