Emniyet Teşkilatını Yasa Boğan Veda: Fedai Can Dualarla Uğurlandı

Emniyet Teşkilatını Yasa Boğan Veda: Fedai Can Dualarla Uğurlandı

Polis Memuru Fedai Can, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Meslektaşları ve sevenleri tarafından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Kalp Krizine Yenik Düşen Polis Memuru Fedai Can, Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı
Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Recep Tokur Polis Merkezinde görevli Polis Memuru Fedai Can, geçirdiği ani kalp krizi sonucu Atakum’daki evinde fenalaştı. Hemen  hastaneye kaldırılan Can, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 51 yaşında yaşamını yitiren bir çocuk babası polis memurunun vefatı, Samsun Emniyet Teşkilatı’nda ve sevenleri arasında derin üzüntüye yol açtı.

Samsun Emniyeti Önünde Tören Düzenlendi

Merhum Fedai Can için ilk tören Samsun İl Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirildi. Törene Samsun Valisi Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, emniyet mensupları ve mesai arkadaşları katıldı. Törende Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi, meslektaşlarının omuzlarında taşınan Can’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, daha sonra Alaçam ilçesine uğurlandı.

Alaçam Kadıköy’de Gözyaşlarıyla Defnedildi

Merhum polis memuru için ikinci tören memleketi Alaçam Kadıköy Camii'nde düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Can’ın naaşı aile mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Cenaze törenine; Samsun Milletvekilleri Murat Çam ve Mehmet Karaman, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir , Yakakent Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu, , Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, siyasi parti temsilcileri, kolluk kuvvetleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Teşkilatından Veda Mesajı

Polis teşkilatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Görevine sadakatle bağlı, saygıdeğer meslektaşımız Fedai Can'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz."2-20250611212644.jpg4-730.jpg7-267.jpg5-505.jpg

36-126.png34-113.png35-124.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.