Emniyet Müdürü Gökdoğan, Barış Medya Grubu'na veda ziyaretinde bulundu

Emniyet Müdürü Gökdoğan, Barış Medya Grubu'na veda ziyaretinde bulundu

1’nci sınıf Emniyet Müdürü Gökdoğan Barış Medya Grubu’na veda ziyaretinde bulundu.

A+A-

16 Temmuz 2018 tarihinde Bafra İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Süleyman Gökay Gökdoğan geçtiğimiz günlerde Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünden 1'nci Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Başmüfettiş olarak atanmıştı.

Emniyet Müdürü Gökdoğan veda ziyaretleri kapsamında Bafra 55. Net ve Bafra Barış Medya Grup Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret etti.

Bafra55.net ve Bafra Barış Medya Grup Başkanı Nihat Kale ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek görev yaptığı zaman içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı 1'nci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselerek Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Başmüfettiş olarak atanan Süleyman Gökay Gökdoğan’a teşekkür ederek yeni görev yerinde de aynı başarıyı göstereceğine kalben inandığını belirtti.

Emniyet Müdürü Gökdoğan ise Bafra 55. Net ve Bafra Barış Medya Grup Başkanı Nihat Kale nezdinde tüm ekip arkadaşlarına görev yaptığı zaman diliminde kendisine ve emniyet teşkilatına verdikleri manevi destek için şükranlarını sundu.

Bafra55.net ve Bafra Barış Medya Grup Başkanı Nihat Kale ziyaretin sonunda Emniyet Müdürü Gökdoğan’a hediye takdim etti.

suleyman-gokay-gokdogan-4.jpgsuleyman-gokay-gokdogan-2.jpgsuleyman-gokay-gokdogan-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.