Emin Usta MHP Bafra İlçe Başkanlığına Seçildi

Emin Usta MHP Bafra İlçe Başkanlığına Seçildi

Kongreye tek liste olarak katılan Emin Usta , yeni başkan seçildi.

A+A-

Kongreye tek liste olarak katılan Emin Usta , yeni başkan seçildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra  İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi yapıldı.
Bafra  Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan kongrede, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Heyeti seçildi.
25.Dönem MHP Samsun Milletvekili, MHP MYK Üyesi Hüseyin Edis Divan Başkanı seçildi. Gündem maddeleri okunarak oylandı.
Divan Başkanı 25.Dönem MHP Samsun Milletvekili, MHP MYK Üyesi Hüseyin Edis tarafından MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu.
İlk konuşmayı MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta yaptı.
Başkan Usta konuşmasında,’’MHP Bafra İlçe Kongremize hoş geldiniz. Genel Başkanımız , Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli ve teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semşh Yalçın’ın tensipleri, MHP Samsun İl Başkanımız Burhan Mucur’un takdirleri ile bana ve yönetimime tevdi edilen bu görev bizler için büyük onur ve gurur olmuştur.
Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in çizdiği sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli’nin aydınlattığı yoldan , partimizi ilke ve değerlerine bağlı yürümeyi görev ahdetmiş bir kardeşiniz olarak, devralmış olduğumuz bu bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.  Kongremizin partimize, ilçemize hayırlar getirmesini niyaz ederim. Tevdi edilen bu görevde rabbim bizleri mahcup etmesin.’’dedi.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur yaptığı konuşmada,’’Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda, ayrım yapmadan, ayrışmadan, yerelde iktidar, ülkede istikrar için 2024'e doğru 'Diyar Diyar Anadolu' diyoruz. Hedefimiz, istiklal için birliktir. Hedefimiz, istiklal için dirliktir. Nihai ve şaşmaz hedefimiz, lider ülke vizyonumuzun gerçekleşerek Türkiye'nin kazanmasıdır. Daha güçlü, çağdaş ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ideali için siyasette yer alıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, tecrübeli kadroları, geniş fikriyatı ve Türk ve Türkiye sevdasıyla yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan yoluna inançla devam edecektir. Bugün Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönemdeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin teminatıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk milletinin birlik ve beraberliği için Milliyetçi Hareket Partisi'nin önemi bir kez daha vurgulanmıştır."diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

388 Delegenin olduğu listeden 145 delege oy kullandı.
Yapılan sayımda ise 8  oy geçersiz sayılırken toplamda 137 oy alan Emin Usta MHP Bafra İlçe Başkanlığına seçildi.
Kongreye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.

1-20230916142951.jpg2-20230916142951.jpg3-20230916142951.jpg4-705.jpg5-483.jpg6-349.jpg7-247.jpg8-178.jpg10-132.jpg9-133.jpg11-092.jpg12-067.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.