Eldavut Mahallesi hizmet binasında yeni yaklaşım

Eldavut Mahallesi hizmet binasında yeni yaklaşım

Eldavut Mahallesi hizmet binasında yapılan çalışmaları yerinde görmek için Bafra Kaymakamı Halis Arslan hafta sonu mesaisini mahallelilerle ve çocuklarla birlikte geçirdi.

A+A-

Açıklamada bulunan Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ şu anda 3 mahallemizde yapılan çalışmalar neticesinde mahalle hizmet binalarının açılışlarını gerçekleştireceğiz. Mahalle hizmet binaları 7’den 77’e herkese hitap edecek bir şekilde tanzim edilecektir. Teknoloji çağında olduğumuz şu zamanda 3 mahallemizin hizmet binalarına internet bağlantılı bilgisayarlarla donatılacaktır. Satranç takım masaları kurulacak, herkesi yakından ilgilendirecek kitaplarla dolu kütüphane köşesi olacaktır. Ayrıca mahalle hizmet binalarında tarım konulu toplantılar da yapılacaktır. Hizmet binalarındaki bilgisayarlar ve kitaplar imece usulü ile yardımsever vatandaşlarımızın katkıları ile yapılmaktadır. Eldavut mahallesine internet bağlantısı olan bilgisayarlar donatıldı, zekâ oyunu olan satranç takımları ve kitaplarla tam donanımlı olarak hizmete girdi. Ayrıca çiftçilerimizi yakından ilgilendirecek tarım konulu toplantılarını da sıcak bir ortamda yapacaklardır. Öğrenciler gönül rahatlığıyla mahalle hizmet binasına gelerek bilgisayar ortamından derslerini takip edebilecekler” dedi.

Eldavut mahalle Muhtarı Osman Tosuner; “ Eldavut Mahallesi Hizmet binasının donanımında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mahallem adına ilk öncelikle Kaymakamımız Halis Arslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Akabinde Bafra Kaymakamı Halis Arslan mahalle sakinleriyle ve çocuklarla sohbet etti ve yakın zamanda 3 bilgisayar daha ilave edileceği müjdesini verdi. eldavut-mahallesi-hizmet-binasi-.jpgeldavut-mahallesi.jpgkaymakam-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.