EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ TÜRK MİLLETİNİNDİR

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ TÜRK MİLLETİNİNDİR

Bu ülke nasıl kazanıldı ve on yılda ne hale geldi .

A+A-


Sen Milli Bayram kutlaması yapacaksın , çelenk koyacak , saygı duruşunda bulunacaksın ,İstiklal Marşı okuyacaksın ÖYLEMİ ?  O zaman bir takım ilçe bürokratlarının öngördüğü şekilde arkaya dizilecek ve onların yaptıklarını tekrarlayacaksın.

    Komediye bakın Allah aşkına 48 saat önce izin alacaksın yada mili eğitim organizasyonuna katılacaksın  oda olmadı 24 Nisan’da çelenk koyabilirsin lütfunda  bulunacak ilgili makamlar , Yüce milletimizin takdirlerine bırakıyorum , teröriste selam duracaksın vatanseverlere zulüm uygulayacaksın.  Bir gün gelecek devran dönecek ve o karınca gördüklerin ,  siz balıkları yok edecektir.

   23 Nisan bizim gündemimizde Ulusal Egemenlik AKP’nin gündemi ise tek adam egemenliğidir.  . özdeyişine baka baka tek adam diktatörlüğü peşinde koşanların, 93 yıldan beri  esen demokrasi , özgürlük ve bağımsızlık rüzgarının coşkusuyla hayal kırıklığına uğrayacaklardır.

  Cumhuriyetin ilanından önce Türkiye Büyük Millet Meclisini açan ve ulusal kurtuluş savaşımızı bu yüce meclisten yöneten Mustafa Kemal ATATÜRK  ile silah arkadaşları, siyasette ve devlet yönetiminde millet iradesini, Ulusal Egemenliği her şeyin üstünde tuttular, onlar ayrıca savaş koşullarında bile çocuklara, gençlere verdikleri önemi, bayram armağan ederek gösterdiler.

   Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarının bağımsızlığına, özgürlüğüne kavuşturduğu, çocuklarına , gençliğine armağan ettiği TÜRKİYE CUMHURİYETİ ne yazık ki günümüzde , Ulusal Egemenlik yerine, tek adam diktası peşinde koşanlar ve kindar gençlik yetiştirmek isteyenler tarafından çağdaş uygarlık yolundan çevrilmek istenmektedir.

   Bu nedenle, ulusal iradenin hiçe sayıldığı, Milletin seçtiği milletvekillerinin bile ceza evlerinde tutulduğu bu süreçte bizim gündemimiz, Ulusal egemenlik , AKP’ nin gündemi ise tek adam egemenliğidir.

   Ama, dost düşman her kez  çok iyi bilsin ki, Yüce Meclis te ‘ Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ özdeyişine baka baka tek adam diktatörlüğü peşinde koşanlar, 93 yıldan beri esen demokrasi , özgürlük ve bağımsızlık rüzgarının coşkusuyla  hayal kırıklığına uğrayacaklardır.

   Biz,  Meclis iradesini, Ulusal egemenliği her türlü iradenin üstünde tutacak, akp nin tek adamlık dikta arayışına dur diyecek, dün olduğu gibi, bugünde, yarında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gururla, onurla kutlayacağız.    

   Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin açılışında bulunanlarla, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükranla anıyor,

Kurdukları  Cumhuriyeti her ne pahasına olursa olsun ilelebet yaşatacağımıza söz veriyoruz.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.