EFTAL Beton'dan görkemli açılış

EFTAL Beton'dan görkemli açılış

Alaçam`da Eftal Hazır Beton Tesislerinin açılışı yoğun ilgi gördü.

A+A-

Bugün Alaçam'da saat;16:00'da yapılan açılış programına çok sayıda davetli katılırken aynı zamanda Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar katıldı.

     Açılış konuşmasını yapan firma sahibi Bertan Özdemir şu ifadelere yer verdi,  " Şirketimiz kuruluşundan bu yana bir çok sektörde faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar birçok kişiye istihdam yaratmış hala da yaratmaktadır. Bu mutlu ve kıvançlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan açılışımızı onurlandıran sizlerede bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

     Özdemir`den sonra konuşan Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, " Eftal  hazır Beton firmasına Alaçam ve bölgemize yaptığı yatırımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.Bu hizmetlerin bölgemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum''dedi.

     Alaçam Belediye başkanı Hadi Uyar ise''Alaçam belediye başkanı olarak böyle bir yatırımı şehrimize yaptıkalrı için  Özdemir ailesine ve Eftal betona teşekkür ediyorum.Bir şehrin kalkınması için üretim şart,bu yatırım şehrimiz ve bölgemiz hayırlı olmasını temenni ediyoruö.İnşakkah yaptıkları yatırımın karşılığında Allah daha bol kazançlar nasip eyler.''dedi.

eftal-betondan-gorkemli-acilis.jpgeftal-betondan-gorkemli-acilis-001.jpgeftal-betondan-gorkemli-acilis-002.jpgeftal-betondan-gorkemli-acilis-003.jpgeftal-betondan-gorkemli-acilis-004.jpgeftal-betondan-gorkemli-acilis-005.jpgeftal-betondan-gorkemli-acilis-006.jpgeftal-betondan-gorkemli-acilis-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.