Efsane Başkan Hasan Aslan'ın eşi İYİ Partiye Katıldı

Efsane Başkan Hasan Aslan'ın eşi İYİ Partiye Katıldı

Merhum eski Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan'ın eşi Macide Arslan İYİ Parti Saflarına katıldı

A+A-

İYİ Parti Bafra İLçe Başkanlığından yapılan açıklama da şu sözlere yer verildi. Bafra Belediye Başkanlığı döneminde büyük hizmetleri bulunan ,Hizmetlerinde hiçbir partizanlık gözetmeyen,Bafra’da Milliyetçi düşüncenin yerleşmesinde büyük emekleri bulunan rahmetli Eski Belediye Başkanımız Hasan Aslan’ın Hanımı Macide Aslan  İYİ Parti İlçe Başkanlığımıza gelip üye olarak bizleri onurlandırdı.

merhum-hasan-aslanin-esi-iyi-partili-oldu.jpg

Macide Hanım, rahmetli Hasan Aslan’ın ölmeden önce sağlığında ve hastalığında son zamanlarda kendisine hizmet ettiği partisinin Genel Merkezi tarafından gerekli desteğin gösterilmediğini ifade ederek kendisinin ölmeden önce Partideki bu tutumdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Rahmetli ölmeden önce bu vefasızlığı ve genel merkez politikalarını eleştirerek bu günkü verdiğim kararda Genel Başkanımız Meral Akşener ve Teşkilat Başkanımız Koray Aydın’ı desteklediğini  istişare etmemiz  etkili  oldu dedi.

merhum-hasan-aslanin-esi-iyi-partili-oldu-001.jpg

  Bizde İYİ Parti Teşkilatı olarak rahmetli Hasan Aslan’ın ailesinin partimize katılmasından mutluluk duyduk. Partimize Hasan ASLAN markasının ve ailesinin katılmasının büyük güç katacağını düşünüyoruz. Partimize olan teveccüh giderek artmaktadır, bundan sonrada devam edeceğine inanıyor,Bafra’da partimizi  yerelde  ve  genelde  inşallah iktidara taşıyacağız diyorum.

merhum-hasan-aslanin-esi-iyi-partili-oldu-002.jpg

 

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum