EFSANE BAŞKAN DURSUN ALİ BİLGEN 1930 BAFRASPOR’A VEFASINI GÖSTERDİ

EFSANE BAŞKAN DURSUN ALİ BİLGEN 1930 BAFRASPOR’A VEFASINI GÖSTERDİ

2004-2009 futbol sezonunda 1930 Bafraspor Kulübü Başkanlığı görevinde bulunan , yapılan başarılı çalışmalar ve alınan sonuçlarla

A+A-

1930 Bafraspor’u 14 yıl sonra 3.lige çıkmasında büyük özveri sarfeden bu nedenle ismi EFSANE BAŞKAN olarak anılan BİLGEN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen verdiği sözü yerine getirerek vefa borcunu ödedi.

BİLGEN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen Kulüp Başkanlığı yaptığı dönemlerde 1930 Bafraspor’un oluşan toplam 383.000 TL vadeli borcunu peşin olarak Bafra Vergi Dairesine bizzat kendi gelerek 223.000 TL nakden ödeyerek hem borcun kapanmasına vesile oldu hem de devletin kasasına sıcak para girmesini sağladı.

Bafra Vergi Dairesine yanında BİLGEN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Üyesi Mutluay Bilgen ve  Mali Müşavir Bekir Sami Tuncer ile gelen BİLGEN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen 1930 Bafraspor’un vergi borcu olan 223.000 TL’yi yetkililere teslim ederek ödendi belgesini elden teslim aldı.

BİLGEN ŞİRKETLER ‘deki ofisinde konu hakkında bir açıklama   yapan BİLGEN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali BİLGEN,’’ 2004-2009 Futbol sezonunda 1930 Bafraspor’un kulüp başkanlığı yapma şerefine nail oldum. Yönetim olarak, Teknik Ekip ve Futbolcular olarak elele verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde 14 yıl sonra 3.lige çıkarak Bafra Şehrini ve başarıya susamış Bafralı Sporseverlerin heyecanına, sevinç gözyaşlarına, eğlenmelerine şahit olduk. Bu da bizleri onurlandırdı. O yıl taraftarlar sağolsunlar bizleri ‘’EFSANE BAŞKAN’’olarak lanse etmeye başladılar. Asıl efsane olan Bafra’dır, Bafraspor’dur ve Bafrasporlu vefakar, cefakar taraftarlardır.

Bizim görev yaptığımız dönemlerde oluşan 383.000 TL’lik vergi borcunu Bafra Vergi Dairesine gelerek nakden 223.000 TL olarak ödeyerek 1930 Bafraspor’un borcunun kapanmasına vesile oldum. Artık 1930 Bafraspor’un vergi borcu ve de sigorta borcu bulunmamaktadır.

Birde nakden sıcak parayı devletimizin kasasına koymanın da ayrıca bir gururunu yaşamaktayım. Bundan sonra da şehrimizin takımı 1930 Bafraspor’un her zaman yanında olduğumu da belirtmek isterim.’’dedi.

bafrasporun-borcunu-dursun-ali-bilgen-odedi-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.