Edebice Bahar Sayısı Attilâ İlhan Dosyası İle Çıktı

Edebice Bahar Sayısı Attilâ İlhan Dosyası İle Çıktı

Edebice dergisi 30. Sayısı Attilâ İlhan dosyası ile çıktı. Türk edebiyatının usta isimlerinden şair yazar Attilâ İlhan Edebice’nin 30. sayısında yad ediliyor.

A+A-

Edebice dergisi 30. Sayısı Attilâ İlhan dosyası ile çıktı. Türk edebiyatının usta isimlerinden şair yazar Attilâ İlhan Edebice’nin 30. sayısında yad ediliyor. M. Hayati Özkaya, Metin Savaş, Ahmet Melih Karauğuz, Yasin İzgi, Erdal Baran, Numan Keser, Muhammed Durmuş ve Ali Abbas Agahoğlu; Attilâ İlhan dosyasında yazıları olan yazar.

30. sayıda dosya dışında da yazı ve şiirler yer alıyor. Edebice dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Vural giriş yazısında dosya dışında yazan kalemleri şöyle taktim ediyor:
30. sayımızın şairleri: Ahmet Şen, Ozan R. Kartal, Seda Nur Kurt ve Serdar Aydın. Bu sayımızda 6 öykümüz var: Lavinya Öz, Dürdane Akdoğan, Dilek Akıllıoğlu, Mehmet Toygar Özdemir, Ayşe Ay ve Fatma Tutak öyküleriyle bu sayımıza yerini alan yazarlarımız.

Mehmet Ali Kalkan “Anılarda Kalanlar” adıyla yazı dizisine başlıyor. Bu sayımızda rahmetli Cemâl Sâfi’yi anıyor Mehmet Ali Kalkan.

Ersin Bayram, Halistin Kukul, Rıfat Kütük, Kadir Tepe, Cebeli Yerlikaya, Heybet Akdoğan, Hanife Güney, Tayyibe Nisa Özdemir deneme, makale ve kitap eleştiri yazılarıyla 30. sayımızda aramızdalar.

Numan Altuğ Öksüz söyleşilerine bu sayıda da devam ediyor. Yazar Abdullah Kasay ile söyleşmesini bahar sayımızda keyifle okuyabilirsiniz.

 

whatsapp-image-2022-05-19-at-11-47-37-433x600.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.