DURSUN AİLESİ' NE YOĞUN EV VE HASTANE ZİYARETİ

DURSUN AİLESİ' NE YOĞUN EV VE HASTANE ZİYARETİ

Samsun'un Ondokuz Mayıs ilçesindeyaşayan ve aslen Artvnli olup 3 epilepsi hastası çocuğuna evde eşi Havva Kaya Dursun ile birlikte bakan şair Alaeddin Dursun' un evleri yoğun bir ziyaretçiakınına uğruyor.

A+A-

Daha önce Bafra Medi Hastanesi'nde tedavi gören kızları Cansu' nun ardından şimdi de oğulları Ahmet Samsun Tıp Fakültesi NörolojiServisinde 8 gün yatıp tedavi sonrası taburcu edilmiş,; bunu yine Ahmet Dursun' un Fakülte Diş Hekimliği' ndeki diş tedavisi izlemişti.

İşte böyle yoğun hastane günleri devam ederken; Dursun Ailesi' nin çocuklarının hastalığını duyan Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ondokuz Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, Samsun B. Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ondokuz Mayıs İçesi Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Aile Doktoru Aydın Kola, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve Aşık Obalı mahlaslı şair, THM ses ve saz sanatçısı, besteci Mustafa Bilir gibi bir çok ziyaretçi Dursun Ailesi'ni evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Şair Alaeddin Dursun' un şiir kitaplarını evinde inceleyen Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şairin şiir kitaplarını okumak için aldılar.

" Sevda Çiçeğim" ve " Gül Goncası " 2 şiir kitabı olan şair Alaeddin Dursun şiirlerinin çoğunu eşi Havva Kaya Dursun ile 3 epilepsi hastası çocukları için yazıyor. Ayrıca Alaeddin Dursun Samsun İlkadım Acem Tekkesi, KADEF, ADD, Sakatlar Derneği ve Bafra' daki şiir dinletilerine şair arkadaşları Mehmet Alan ( Birfani ), İbrahim Ünlü, Süleyman Altunbaş, eğitimci İlyas Öksüz, aslen Bafralı olup Samsun Atakum' da ikamet eden şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin ile  birlikte katılmaya da devam ediyor.

Dursun, 3. şiir kitabı için de çalışmalarını sürdürüyor. Alaeddin Dursun; başkanlığını araştırmacı yazar AhmetSeven' in yaptığı Samsun Yazarlar Derneğitarafından" Yılın Babası " seçilmişti.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

dursun-ailesi-ne-yogun-ev-ve-hastane-ziyareti.jpgdursun-ailesi-ne-yogun-ev-ve-hastane-ziyareti-001.jpgdursun-ailesi-ne-yogun-ev-ve-hastane-ziyareti-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.