DUHA SERTKAYA BULVARI KALDIRIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

DUHA SERTKAYA BULVARI KALDIRIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Bafra Belediyesi İlçede uzun yıllar kaldırım özlemi çeken Duha Sertkaya Bulvarında başlattığı kaldırım çalışmaları devam ediyor.

A+A-

Duha Sertkaya Bulvarında 7000 m2’lik kaldırım çalışmalarının ilk etabı olan 1500 m2’lik kısmı bitirilmek üzere.

Söz konusu alanda 330 m bordür 1500 m2 kaldırım yapılıyor.

Avrupa standartlarında:

Tamamı Avrupa standartlarında yapılacak olan Kaldırım çalışmalarında kullanılan taşlar Bafra Belediyesi Parke Taşı İmalat tesisinde kendi personeli tarafından hazırlanıyor.

Kaldırım çalışmasında görme engelliler için özel olarak hazırlanan yürüme bantları ve engelli iniş çıkışları da mevcut olacak.

Duha Sertkaya Bulvarındaki kaldırım çalışmalarının bitimi ile yaz sezonunda sıcak asfalt ve orta refüj ışıklandırma çalışması da gerçekleştirilecek.

Duha Sertkaya Bulvarındaki kaldırım çalışmalarının akabinde aynı uygulamalar Hastane Sokakta da gerçekleştirilecek.

Bulvar Sakinleri Memnun

Bafra belediyesince Duha Sertkaya Bulvarında gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden Bulvar sakinleri “Uzun zamandır  hizmet alamayan Duha Sertkaya Bularında böylesi bir çalışmanın gerçekleştirilmesinden dolayı Bafra Belediyesi’ne Teşekkür ediyoruz.Bu çalışmalarla birlikte Bulvarımızın bir anlamda çehresi değişecek” dediler.

Başkan Şahin Yerinde inceledi:

Gerçekleştirilen çalışmaları Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Parti Yöneticileri ve Meclis Üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İlçemiz için büyük önem taşıyan kaldırım çalışmalarımıza,Bafra’mızın hizmetine sunduğumuz ve dışa bağımlılığın önüne geçen Parke Taşı ve bordür imalat tesisimizde kendi üretimimizle devam ediyor.Duha Sertkaya Bulvarında başlanılan çalışmalarımızın hemen ardından Hastane Sokakta ve İlçemizin diğer cadde ve sokaklarında devam edecek.Kaldırım ve bordür çalışmalarımız,Doğalgaz çalışmalarının bitirildiği yerler öncelikli olarak tamamlanarak yap-boz mantığından uzaklaşılmış olacak.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.