Dr. Simge Su & Ediz ömür boyu mutluluk için evet dediler

Dr. Simge Su & Ediz ömür boyu mutluluk için evet dediler

Dr. Simge Su & Ediz Samsun’da mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

A+A-

Dr. Simge Su & Ediz Samsun’da mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

Bafra Nokul ve Lokum Evi İşletmecisi, örnek iş kadını Nezahat Şahin, Emekli Eğitimci Aydemir Şahin’in kızı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi Pataloji Doktoru Simge Su ile Cemile-Nusret Sağlık’ın oğlu Mercedes Benz Otomotiv Yöneticisi (Makine Mühendisi)  mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler. Dr.Simge Su& Ediz  Samsun’da mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

Dr.Simge Su& Ediz  için Omtel Otel ( OMÜ Sahil Tesislerinde)  rüya gibi bir nikah ve düğün merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftler  Dr.Simge Su& Ediz Omtel Otel ( OMÜ Sahil Tesislerine)   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde alkışlar arasında girdiler. 

İlk danslarını yapan genç çiftler için   nikah Merasimine geçildi. Nikahı  Atakum Belediye Başkanı Av.Cemil Deveci hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.

Başkan Deveci nikahta yaptığı konuşmada,’’  Genç çiftimizin mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu etti. Onlara sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum. İstanbul Sözleşmesi’ne bugün çok daha fazla ihtiyacımız var. Mustafa Kemal Atatürk’ün bugün medeni toplumlar arasında geçen Avrupa ülkelerinin önemli bir bölümünden daha önce Türkiye’de kadını erkekle eşitleyen, kadının haklarını eksiksiz anayasal konuma getiren, büyük devrimlerimizden biri olan Türk Medeni Kanunu ile zaten bizim kadınımız haklarını almıştı ve o günden bu tarafa kullanmaktaydı. Onun dışında uluslararası bir sözleşme olan İstanbul Sözleşmesi’ne dayalı olarak oluşturulmuş, onu tescilleyen 6284 sayılı yasaya sahibiz. Ama buna rağmen her gün bir kadın cinayeti işleniyor. Bu konuda duyarlılık yaratmak durumundayız. Ben Atakum Belediye Başkanı olarak her nikahta hem İstanbul Sözleşmesi kitapçığını evlilik cüzdanı ile birlikte veriyorum hem de kadınlara, ‘Hakkınıza sahip çıkın, bu ülkenin demokratik geleceğine sahip çıkın, siz olmadan, bu aile demokratik biçimde işlemeden, bu ailede demokratik kültür gelişmeden bu ülkede demokrasi yaşam biçimi haline dönüşmez hatırlatmasını yapıyorum.” diye konuştu.

Nikah şahitliklerini ise Burcu Hatipoğlu, Erhan Yılmaz, Vedat Sağlık ve Mine  Sağlık yaptı. 
Dr.Simge Su& Ediz  yapılan muhteşem nikah ve  düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. 

Davetliler genç çiftleri hem tebrik etmek hem de takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular.

Dr.Simge Su& Ediz  Sağlık daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.

Kaptan Yılmaz’ın harika türküleri ve şarkıları ile , çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken  Dr.Simge Su& Ediz Sağlık’a   arkadaşları eşlik etti.
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Düğüne Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, İş İnsanları, İş Kadınları, Bafra Lokum ve Nokul Evi personelleri ile  çok sayıda davetli katıldı.

Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan Şahin ve Sağlık Aileleri,’’ Şahin ve Sağlık aileleri adına evlatlarımız Dr.Simge Su& Ediz’in nikah ve  düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladılar.

Dr. Simge Su & Ediz ömür boyu mutluluk için evet dediler

Dr. Simge Su & Ediz ömür boyu mutluluk için evet dediler

Dr. Simge Su & Ediz Samsun’da mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.