Down Sendromlu Merve'nin Yaşam Azmi

Down Sendromlu Merve'nin Yaşam Azmi

Down Sendromlu Merve 25 yaşındaki yaşama azmi ve sevinci ile insanlara örnek oluyor.

A+A-

25 yıl içerinden birçoğu ağır olmak üzere 10 ameliyat geçiren Down Sendromlu Merve Uyaroğlu  başarılı geçen son ameliyatından sonra yüzündeki gülümsemesi ve yaşama sevinci ile hastanenin neşe kaynağı oldu.
Sağlığına kavuşan Merve doktoru Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Levent Akgün Kazak ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Gazi Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Levent Akgün Kazak tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sağlığına kavuşan Merve’nin babası Hasan Ali Uyaroğlu Gazi Devlet Hastanesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ederek; “Kızım doğduğu günden bu yanan birçoğu ağır olmak üzere çok sayıda ameliyat geçirdi. Diğer büyük ameliyatların etkisi neden ile basit bir operasyon bile Merve için ciddi risk teşkil etmekte Kızım için riskli olan bu operasyonu gerçekleştirerek kızımı sağlığına kavuşturan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Levent Akgün Kazak’, ekibine, kızımdan ilgi ve sevgisini esirgemeyen Gazi Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.