Doğru Parti Bafra'da

Doğru Parti Bafra'da

Doğru Parti; Bafra'da hem vatandaşlarla tanışmak hem de partilerini tanıtım ve siyasi çalışmalar, ilçe kongreleri hazırlıkları yapmak amacıyla bir dizi ziyaret ve faaliyetler gerçekleştirdi.

A+A-

Doğru Parti'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalar şöyle :
"Doğru Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Seza Kornoşor, Ülkemizi adım adım dolaşıyor. Samsun İl Başkanı Orhon Ergin, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Mete, Teşkilat Başkan Yardımcısı Seda Selekman ile birlikte, 13 Kasım 2020 Cuma günü Samsun, Bafra ve diğer ilçelerini ziyaret ederek, Doğru Parti ilçe kongreleri hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Ülkenin yaklaşık 45 il ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını belirten Mehmet Seza Kornoşor, "Gelecek seçime hazırız ve iktidara geleceğiz," dedi.
Bafralılardan Bafra'nın sorunlarını dinledi ve "Doğru insanlarla Doğru işler yapmak için, Bafra'yı ve Ülkemizi özlemini çektiği fabrika ayarlarına yeniden getirmek için, halkın her türlü sıkıntı ve sorunlarını çözmek için varız ve bunu başaracağız."

Doğru Parti'nin Ankara İl Başkanı, Bafralı Gülay Altınsoy olduğunu, başarılı çalışmalarından dolayı kendisiyle gurur duyduklarını da sözlerine ekledi.
 

Haber: Oktay Zerrin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.